Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στο ζώδιο του Σκορπιού και έχεις μια ξεκάθαρη άποψη και εικόνα για το τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη και πως να το εξασφαλίσεις στον εαυτό σου. Ομαδικές δραστηριότητες στα εργασιακά είναι πιο αποδοτικές και αποτελεσματικές. Έκφρασε τις ανάγκες σου στον ερωτικό σύντροφο σου και κατανόησε τις δικές του. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι απόλυτα έτοιμη να κάνεις αυτήν τη φορά τις σωστές επιλογές, έστω κι αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένεις λιγάκι.

 

Ταύρος
Οι σχέσεις με τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα ενισχύονται και οι διαφορετικές απόψεις μπορούν να συμφιλιωθούν εύκολα. Μπορείς να διεκδικήσεις και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη συνεργατών και ανώτερων σου. Έχουν τεθεί πολύ καλές βάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, εάν το άτομο που σε ενδιαφέρει δείχνει να μην ανταποκρίνεται μην απογοητεύεσαι και μάθε να είσαι πιο υπομονετική.

 

Δίδυμοι
Εάν πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις γύρω από οικονομικά θέματα μπορείς να βασίζεσαι στη βοήθεια και υποστήριξη δικών σου ανθρώπων. Αν και κουραστική η μέρα σου στα εργασιακά το αποτέλεσμα σε δικαιώνει. Κράτησε το σύντροφο σου σφιχτά από το χέρι και ρίξτε μια ματιά στο μέλλον μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, χρησιμοποίησε τις ικανότητές σου και συνδέσου με νέες ομάδες ανθρώπων και που ξέρεις, μπορεί να συναντήσεις τον άνθρωπο που θα του εμπιστευτείς την καρδιά σου.

 

Καρκίνος
Σήμερα οι συμβουλές σου έχουν μεγάλη ζήτηση, όμως πρόσεξε μη δώσεις περισσότερα απ’ όσα μπορείς. Μην εξαντλείς τον εαυτό σου. Η εργασιακή ικανοποίηση που βιώνεις είναι ευεργετική και σε γεμίζει εσωτερική δύναμη. Οι συνάδελφοι σου αναγνωρίζουν την ακεραιότητα και τις ικανότητες σου. Απόλαυσε την αρμονία που σου παρέχει η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οποιαδήποτε υπερβολική συμπεριφορά απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

 

 

Λέων
Απολαμβάνεις σήμερα τις αρμονικές σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους και τους αφιερώνεις χρόνο για κοινές δραστηριότητες. Αυτό σου δίνει χαρά και σε βοηθά να ξεφύγεις από προβληματισμούς. Δουλεύοντας σαν ομάδα προχωράς και μπορείς να πετύχεις απροσδόκητα θετικά αποτελέσματα στα εργασιακά. Έκφρασε τις ρομαντικές επιθυμίες σου στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, τα φλερτ που προκύπτουν μέσα απ’ τον εργασιακό χώρο σου χρειάζονται προσοχή.

 

Παρθένος
Η διάθεση σου σήμερα είναι πάνω από το μέσο όρο κι αυτό σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Απόφυγε τις βιαστικές ενέργειες και αποφάσεις στα εργασιακά και διαχώρισε το σημαντικό απ’ το ασήμαντο. Εάν ο ερωτικός σύντροφος σου γίνεται λίγο επικριτικός μαζί σου, σκέψου μήπως σε κάποια σημεία έχει τα δίκια του. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση πλησίασε τον με διακριτικότητα.

 

Ζυγός
Ένας φίλος ή ένα μέλος της οικογένειας σου σήμερα πιθανά να σου ζητήσει τη βοήθεια σου. Μην διστάσεις να του την προσφέρεις, αν βέβαια δεν χρειάζεται να στερήσεις κάτι απ’ τον εαυτό σου. Η καριέρα σου εξελίσσεται θετικά και προχωράς σε ανακοινώσεις που θέλεις να κάνεις εδώ και καιρό. Μην ξεχνάς πως ο ερωτικός σύντροφος σου εκτιμά τα μικρά καθημερινά κομπλιμέντα όσο άλλωστε κι εσύ. Εσύ που είσαι μόνη, παρέμεινε μετριοπαθής στις κολακείες που λαμβάνεις.

 

Σκορπιός
Απαλλάξου απ’ τις αμφιβολίες και διατήρησε τον έλεγχο των καταστάσεων και υποθέσεων σου στα χέρια σου. Απροσδόκητα εμπόδια στα εργασιακά θα χρειαστούν υπομονή και ψυχραιμία. Αν κάτι νιώσεις πως δεν πάει καλά στη σχέση με τον αγαπημένο σου, μη ρίχνεις την ευθύνη σε εκείνον. Ψάξε λίγο μέσα σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφουγκράσου τις προσωπικές σου ανάγκες προτού επιχειρήσεις μια επανασύνδεση.

 

Τοξότης
Η αντιμετώπιση των καθημερινών δυσκολιών και των πιέσεων που νιώθεις επιβάλλει να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και να του δώσεις το χρόνο να ηρεμεί και να ξεκουράζεται. Όταν πιέζεσαι στα εργασιακά δεν χρειάζεται να νιώθεις άβολα και να βάζεις τον εαυτό σου σε μειονεκτική θέση. Εάν ο σύντροφος σου δεν συμφωνεί με όλες τις δικές σου απόψεις δεν σημαίνει πως ήρθε και η καταστροφή. Εσύ που είσαι μόνη, το χαμόγελο σου και η πολλά υποσχόμενη ματιά σου ανεβάζει τον αριθμό των θαυμαστών σου.

 

Αιγόκερως
Φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και προσπάθησε να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις. Εμπιστέψου την εφευρετικότητα σου στα εργασιακά και τις ικανότητες σου και να είσαι βέβαιη πως θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις σημερινές δυσκολίες. Η διατήρηση των ισορροπιών στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, να ξέρεις πως είναι και στο δικό σου χέρι. Εσύ που είσαι μόνη, χρησιμοποίησε την αίσθηση του χιούμορ σου για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Υδροχόος
Σήμερα αισθάνεσαι ανεξάρτητη και ανοιχτή σε νέες εμπειρίες. Διαθέτοντας την ικανότητα να λαμβάνεις τις πιο λογικές και προσανατολισμένες στο στόχο σου αποφάσεις, βρίσκεις πάντα την ακριβή προσέγγιση για τη λήψη τους κυρίως σε επαγγελματικά θέματα. Πρόσεξε όμως την ενισχυμένη αυτοπεποίθηση σου. Μη διστάσεις να δώσεις στον ερωτικό σύντροφο σου το πιο πολύτιμο πράγμα σε μια σχέση που είναι η εμπιστοσύνη και η στοργή. Εσύ που είσαι μόνη, η ερωτική σου ζωή εξελίσσεται με νέους πιο ενδιαφέροντες τρόπους.

 

Ιχθείς
Προσπάθησε σήμερα να κοιτάξεις τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία και να βρεις πρωτότυπες λύσεις στα όσα σε απασχολούν. Αντιμετωπίζεις περίπλοκα ζητήματα στα εργασιακά, για αυτό και θα πρέπει να είσαι ψύχραιμη και νηφάλια. Αυτός που σπέρνει σπόρους του θυμού θα συγκομίσει θύελλες. Αυτό ισχύει για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, με μεγαλύτερη αυτογνωσία θα μπορέσεις να καταλάβεις τι πρέπει να αλλάξεις για να βελτιώσεις τη συναισθηματική και ερωτική ζωή σου.

Πηγή:tlife.gr