Πώς θα είναι η μέρα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Το πλανητικό σκηνικό σε προδιαθέτει να αναλύσεις τα συναισθήματα και να απαντήσεις σε ερωτήματα, τόσο προσωπικά όσο και των άλλους. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να διευθετήσεις οικονομικές υποθέσεις σου και να βάλεις σε τάξη πιθανές οφειλές σου. Τα επαγγελματικά σχέδιά σου φαίνεται να έχουν πάρει το δρόμο τους κι έτσι το άγχος γύρω από τα θέματα καριέρας σου να περιορίζεται αισθητά. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες και εμπειρίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έτσι ώστε να πάρει μια ανάσα ανανέωσης. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει με θάρρος και τόλμη.

 

Ταύρος
Είσαι σε θέση σήμερα να οριστικοποιήσεις συμφωνίες, να φτάσεις σε ένα δίκαιο συμπέρασμα, ενδεχομένως να προχωρήσεις και σε μια δέσμευση. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες σου στα εργασιακά μπορούν να προσελκύσουν νέα πρόσωπα και να παρουσιάσουν ευκαιρίες που είτε θα δώσουν ώθηση στα σχέδιά σου, είτε θα ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Μην αμφισβητείς την ειλικρίνεια ή την αξιοπιστία του ερωτικού σου συντρόφου και μην δημιουργείς προβλήματα και διαφωνίες άνευ λόγου. Εσύ που είσαι μόνη, με τη γοητεία σου να ενισχύεται σημαντικά μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

 

Δίδυμοι
Η ηγέτιδά σου Αφροδίτη σε βοηθά να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή. Η ικανότητά σου στην επικοινωνία στα εργασιακά μπορεί να φέρει ευκαιρίες που θα πρέπει να  αξιολογήσεις σωστά. Απόλαυσε τη συντροφικότητα και πέρνα ευχάριστες στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αν είσαι single, το διαδικτυακό φλερτ σε ευνοεί.

 

Καρκίνος
Αξιοποίησε σωστά σήμερα τις δημιουργικές σου ιδέες, το πνεύμα και τη νοημοσύνη σου και στόχευσε στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Η διπλωματία είναι το απαραίτητο συστατικό για τη διεκπεραίωση των εργασιακών σου υποχρεώσεων. Οι συνομιλίες είναι ευχάριστες και ανάλαφρες με το σύντροφό σου και ταυτόχρονα έχουν και εποικοδομητικό χαρακτήρα, μιας και έρχεστε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, αναθεωρήσεις και δεσμεύσεις μπορεί να τις μετανιώσεις για αυτό πρόσεξε τι πιστεύεις και τι εξιδανικεύεις.

Λέων
Η δημιουργική και παιχνιδιάρικη διάθεσή σου σήμερα σε βοηθά στο να αντιμετωπίσεις ακόμα και τις πιο δύσκολες υποθέσεις με αισιοδοξία και αποτελεσματικότητα. Μοιράσου τις σκέψεις σου με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα. Ρομαντισμό και πάθος εμπεριέχει σήμερα το μενού με τον αγαπημένο σου για αυτό απόλαυσε τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ έστω και διαδικτυακά που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.

 

Παρθένος
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της οικογένειας και του οικείου σου περιβάλλοντος και ικανοποιεί την ανάγκη σου για χαλάρωση και κουκούλι. Οι συζητήσεις στα εργασιακά ανοίγουν νέες προοπτικές, όμως μη βιαστείς να δεσμευτείς και να υποσχεθείς πράγματα που ενδεχομένως να αλλάζουν. Απόφυγε την γκρίνια και τα παράπονα στον ερωτικό σύντροφό σου. Προτίμησε να περάσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να γοητεύσεις ή και να εμπνεύσεις τους άλλους με τον τρόπο που επικοινωνείς.

 

Ζυγός
Ανταποκρίνονται σήμερα οι άλλοι στις ιδέες και τα επιχειρήματα σου και η δικτύωση μπορεί να διεγείρει ενδιαφέρουσες διαδικασίες σκέψης. Οι συνομιλίες για χρήματα και οικονομικές υποθέσεις σου θα είναι πολύ χρήσιμες, καθώς σε βοηθούν να βρεις λύσεις στα θέματα σου. Παρά τις όποιες διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφο σου, η σχέση σας βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

 

Σκορπιός
Οι  γνώσεις, οι εμπειρίες ή τα λόγια σου έχουν μεγαλύτερη επίπτωση ή επιρροή από το συνηθισμένο σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις μελλοντικά σχέδια με τον αγαπημένο σου και να πάρετε από κοινού αποφάσεις  για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως το πνεύμα και η γοητεία σου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Οπότε, το online flirting ευνοείται.

 

Τοξότης
Σήμερα να ξέρεις πως συμβαίνουν πολλά παρασκηνιακά κάτω από τη μύτη σου τα οποία χρειάζονται προσοχή. Μπορεί να μάθεις ένα μυστικό ή να έχεις μια συζήτηση για ένα ιδιωτικό θέμα με ένα έμπιστο σου άτομο που σου προκαλεί ανακούφιση. Οι ιδέες σου στα εργασιακά είναι άφθονες όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τις μοιραστείς. Οι εξελίξεις που έρχονται θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλά. Βρες τις ισορροπίες ανάμεσα στις δικές σου επιθυμίες και του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα τη γκρίνια και φρόντισε να γεμίσεις τη μέρα σου με ευχάριστες δραστηριότητες.

 

Αιγόκερως
Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να κλειστείς στο καβούκι σου. Χρειάζεσαι χρόνο για να ανασυγκροτήσεις και να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμη, να επωφεληθείς από νέες πληροφορίες, κυρίως στα εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν. Πρόσεξε τις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου και μην προκαλείς τη μοίρα σου. Άλλα θα θέλεις να ακούσεις και άλλα θα ακούσεις τελικά.

 

Υδροχόος
Η μέρα σε ωθεί να μοιραστείς συναισθήματα και σκέψεις. Οι συζητήσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σχέδια ή τη σταδιοδρομία σου μπορούν να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Αρκετοί φαίνεται να σε υποστηρίζουν κι αυτό είναι ήδη αρκετό για να πιστέψεις στον εαυτό σου και να προχωρήσεις στην εφαρμογή των ιδεών και αλλαγών. Ένας φίλος μπορεί να σε βγάλει από τα συναισθηματικά αδιέξοδα σου είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση και χρειάζεσαι μια δεύτερη άποψη και συμβουλή, είτε είσαι μόνη.

 

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα καλές για τη μάθηση μέσω των ιδεών που ανταλλάσσονται τώρα.  Μπορεί να προκύψει μια εντελώς νέα προοπτική σε μια υπόθεση και είναι καλό να εξερευνήσεις ή και να αναθεωρήσεις τις επιλογές σου. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ερωτικού σου συντρόφου να σε καθησυχάσει συναισθηματικά, οι ανασφάλειες σου κερδίζουν χώρο. Αν είσαι single, χαλάρωσε λίγο και μην φοβάσαι να διεκδικήσεις.

Πηγή:tlife.gr