Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; 

Κριός
Η Σελήνη περνά ένα μέρος της ημέρας στο δικό σου ζώδιο και τα συναισθήματά σου αναζωπυρώνονται. Η αυτοπεποίθησή σου στα εργασιακά σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις και να προωθήσεις δυναμικά τις ιδέες και τα σχέδιά σου. Απόφυγε τις εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και διοχέτευσε την ενέργειά σου καλύτερα στο κρεβάτι σας. Εσύ που είσαι μόνη, οι νέες γνωριμίες δεν θα πρέπει σε αυτήν τη φάση να σε ενθουσιάζουν. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ταύρος
Κατά τη διάρκεια της ημέρα η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και η ενέργειά σου αυξάνεται καθώς και η επιθυμία σου να επικοινωνήσεις με τους άλλους. Θα χρειαστεί μια έξτρα προσπάθεια από μέρους σου προκειμένου να καταφέρεις να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Δώσε μεγαλύτερη έμφαση σήμερα στις προσωπικές σου ανάγκες και όχι τόσο του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Δίδυμοι
Το ενδιαφέρον σου σήμερα στρέφεται περισσότερο στην κοινωνικότητα και την ουσιαστική επικοινωνία με τους αγαπημένους σου. Απόλαυσε τους επαίνους στα εργασιακά, αλλά μην χαλαρώνεις. Θα πρέπει να συνεχίσεις να εργάζεσαι με τους ίδιους ρυθμούς προκειμένου να φτάσεις την επιτυχία. Εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες και δώσε μια νέα πνοή στη σχέση με το σύντροφό σου. Έχεις τη δυνατότητα να φλερτάρεις και να προσθέσεις στη ζωή σου ενδιαφέροντα πρόσωπα αν ακόμα αναμένεις το μεγάλο έρωτα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Καρκίνος
Αποστασιοποιήσου λιγάκι από όσα νιώθεις να σε καταπιέζουν ή από αποφάσεις που δειλιάζεις να πάρεις. Άσε τις εξελίξεις και τον κατάλληλο χρόνο να έρθουν μόνα τους και φυσικά. Όσο η μέρα προχωρά η επίλυση οικογενειακών υποθέσεων και συζητήσεων ευνοείται περισσότερο. Γίνε πιο συνεργάσιμη με συναδέλφους, προκειμένου να περάσει ευχάριστα και παραγωγικά η μέρα σου. Είναι στο χέρι σου να επαναφέρεις τον ερωτισμό και το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, τηλέφωνα, μηνύματα από τους θαυμαστές σου ανεβάζουν την ψυχολογία σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Λέων
Νωρίς σήμερα μια απόφαση από μέρους σου αποδεικνύεται πολύ πιο εύκολη από ότι την είχες στο μυαλό σου. Αν και η διαίσθηση με τη λογική σου δεν συμβαδίζουν, οδηγείσαι σε λύσεις. Από στόμα σε στόμα παραποιούνται κάποια γεγονότα ή εξελίξεις στα εργασιακά. Πριν απογοητευτείς, μάθε τις αλήθειες. Τα συναισθήματα είναι πολύχρωμα και προσθέτουν σασπένς στη σχέση με το σύντροφό σου. Μοιράσου τις σκέψεις και τα συναισθήματα με φίλους, εσύ που είσαι μόνη και μην επιτρέπεις στον εγωισμό σου να σε κρατά απομονωμένη. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Παρθένος
Η δυσκολία να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε μια συγκεκριμένη διαδρομή μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες κατευθύνσεις, για αυτό μην πανικοβάλλεσαι. Αντιμετώπισε τη μέρα σου αισιόδοξα και δυναμικά. Άφησε την έμπνευσή σου ελεύθερη. Οι πρωτοβουλίες, οι ιδέες σου και οι ικανότητές σου μόνο σε σωστή κατεύθυνση θα σε οδηγήσουν. Έχεις την επιθυμία να μοιραστείς σκέψεις, απόψεις και επιθυμίες με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε τα μάτια σου επιτέλους και θα διαπιστώσεις πως σου διαφεύγουν σημαντικά πρόσωπα και γνωριμίες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ζυγός
Σήμερα από το πρωί λαμβάνεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Μπορεί κάποιες από αυτές να σου φαίνονται πρώιμες, όμως θα πρέπει να εμπιστευτείς τις ικανότητες και το ένστικτό σου. Είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβεις νέα καθήκοντα στα επαγγελματικά, να αυξήσεις τις γνώσεις σου και να ανεβάσεις τα στάνταρ σου. Ό,τι νιώθεις να δηλητηριάζει τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, συζήτησέ το μαζί του και να είσαι βέβαιη πως οι απόψεις του και η συναισθηματική εκφραστικότητά του, θα καθησυχάσει κάθε σου ανασφάλεια. Εσύ που νιώθεις μόνη σου, να θυμάσαι πως οι επιλογές είναι δικές σου. Οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις, μπορείς να περάσεις όμορφα και να καλύψεις τα κενά της ψυχής σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Σκορπιός
Κατά το μισό της ημέρας μπορεί να έχεις μια δυσκολία στο να δεις και να κρίνεις αντικειμενικά τις εικόνες, τα γεγονότα και τις εξελίξεις. Θα μπορούσε να πει κανείς πως ταλαντεύεσαι ανάμεσα σε μια τεκμηριωμένη σκέψη και μια φανταστική. Μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλλει στα εργασιακά. Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου και μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Η τάση σου να υπεραναλύεις τα πάντα απόψε, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και διαφωνίες με το σύντροφό σου. Ειδήσεις, τηλέφωνα και πληροφορίες που αφορούν στο ερωτικό παρελθόν σου, από τη μια σε ταράζουν και από την άλλη ικανοποιούν τον εγωισμό σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Τοξότης
Οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειές σου μειώνουν σήμερα την ενέργειά σου, για αυτό προτίμησε να κάνεις ένα διάλειμμα και μην αφήσεις τις σκέψεις σου να σε οδηγήσουν σε μια μελαγχολική διάθεση. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους στα εργασιακά και άσε τη μέρα να κυλήσει και να φέρει ό,τι είναι να φέρει. Απόψε παραμέρισε για λίγο τα δικά σου και στήριξε έμπρακτα τον αγαπημένο σου, που φαίνεται να σε χρειάζεται. Εσύ που είσαι μόνη, οι συνθήκες ευνοούν πολύ νέες γνωριμίες και μάλιστα ενδιαφέρουσες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Αιγόκερως
Το μυαλό και η διαίσθησή σου σήμερα έρχονται σε αντιπαράθεση, με αποτέλεσμα να σου δημιουργούνται κάποιες ανησυχίες. Δεν είναι εύκολο να δεις τις καταστάσεις και να τις κρίνεις αντικειμενικά, για αυτό προτίμησε να κάνεις ένα διάλειμμα. Έχεις την τάση να γκρινιάζεις στα εργασιακά και να παρερμηνεύεις κινήσεις και λεγόμενα συνεργατών. Η ανταγωνιστικότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σας απομακρύνει χωρίς να το καταλαβαίνετε. Εσύ που είσαι μόνη, επίτρεψε να σε πλησιάσουν νέα πρόσωπα και μην χτίζεις τείχη γύρω σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Υδροχόος
Είσαι ενθουσιασμένη σήμερα με τις νέες ιδέες σου, αλλά ίσως θα πρέπει να τις μελετήσεις περισσότερου πριν περάσεις στην υλοποίησή τους. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να προσαρμοστείς λίγο ή να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου στα εργασιακά -τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαριστούν κάποιες καταστάσεις και οι οποίες δεν περνούν από το δικό σου χέρι. Μπορείς να περάσεις όμορφα απόψε με τον αγαπημένο σου, μακριά από περίπλοκες σκέψεις και συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις φιλοφρονήσεις που λαμβάνεις σήμερα και μην επενδύεις συναισθηματικά. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ιχθείς
Απόφυγε σήμερα τα γρήγορα και επιπόλαια συμπεράσματα, μιας και οι πληροφορίες που έχεις γύρω από επιχειρηματικές δραστηριότητες, χρήματα και πόρους δεν επαρκούν. Πάρε πρωτοβουλίες και οργάνωσε ένα ευχάριστο και ανάλαφρο κλίμα απόψε για το σύντροφό σου. Ο τομέας των ερωτικών – συναισθηματικών σου σε αγχώνει περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Χαλάρωσε λίγο και εμπιστεύσου τα άστρα που φροντίζουν για σένα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμούΠηγή:tlife.gr