Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ο Ερμής αντεπιτίθεται σήμερα στον ανάδρομο Άρη σε μια πτυχή που εμφανίζεται περίπου κάθε δυο χρόνια κι έτσι μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία. Μην επαναλαμβάνεις λάθη στα επαγγελματικά πιθανά λόγω του ενθουσιασμού σου. Αξιολόγησε σωστά τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να αρχίζουν κρυφοί θαυμαστές σου να εκδηλώνονται. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ταύρος
Οι πιέσεις μπορεί να συνεχιστούν καθώς ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν μια αντίθεση και φέρνουν μια ένταση ή απογοήτευση. Κάποιες αποκαλύψεις στα επαγγελματικά μπορεί να προκαλέσουν εμπόδια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να απογοητεύεσαι. Την ένταση και τον εκνευρισμό της ημέρας μην τα μεταφέρεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κάνεις κινήσεις προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και που μπορούν να σε εκθέσουν. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Δίδυμοι
Νωρίς σήμερα ο Άρης αντιτίθεται στον κυβερνήτη σου Ερμή και ένας θυμός μπορεί να προκύψει μέσω των λέξεων και της επικοινωνίας σου. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά και απόφυγε λάθη. Απόλαυσε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου κι αν νιώσεις στιγμές έντασης, απόφυγέ τες επιμελώς. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις συμπεριφορές και εκφράσεις. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Καρκίνος
Νωρίς σήμερα οι εντάσεις μπορεί να αυξηθούν κυρίως σε θέματα που αφορούν στην καριέρα ή τις ευθύνες. Προσπάθησε να είσαι σαφής, άμεση και ειλικρινής στον τρόπο που εκφράζεσαι. Ίσως θελήσεις να εκφράσεις την ανάγκη της ανεξαρτησίας σου με λάθος τρόπο και ένα διαφορετικό στιλ. Θέλεις να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να νιώσεις ασφαλής, όμως με λάθος τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε στιγμές πάθους και έντονης ανασφάλειας. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Λέων
Οι νευρικές ενέργειες σήμερα μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις με τα άτομα που δεν πρέπει, κυρίως στα εργασιακά. Προσπάθησε να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στους προσωπικούς στόχους σου και απόφυγε συζητήσεις ή και δεσμεύσεις. Μην κουκουλώνεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καλύτερα να τα αντιμετωπίσεις με λογική και σωφροσύνη. Εσύ που είσαι μόνη, μην κάνεις λανθασμένες επιλογές και μην εντυπωσιάζεσαι με την πρώτη ματιά. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Παρθένος
Με τον Ερμή απέναντι από τον Άρη σήμερα νωρίς το πρωί υπάρχει μια τάση διαφωνιών και ανησυχίας. Η θαμμένη δυσαρέσκεια μπορεί να προκύψει με ενεργοποιημένο τον Άρη στον τομέα της οικειότητάς σου. Ίσως χρειαστεί να καταβάλεις έξτρα προσπάθεια προκειμένου να ανταπεξέλθεις στο βαρύ πρόγραμμα των εργασιακών υποχρεώσεών σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις τα πνεύματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με τακτ. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ζυγός
Αρκετά νευρική και απαιτητική προβλέπεται η μέρα σου για αυτό και θα πρέπει να προετοιμαστείς ανάλογα και μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά με τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο. Προσπάθησε ένα μην μεταβείς σε συμπεράσματα και να μην εκφραστείς θυμωμένα. Εκμεταλλεύσου τη μέρα και αναζωπύρωσε το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην οδηγείσαι σε επιπόλαιες επιλογές. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Σκορπιός
Ο Ερμής αντεπιτίθεται στον ανάδρομο Άρη νωρίς σήμερα και μπορεί να υπάρξει ένας επιταχυμένος ρυθμός, μια μεγάλη βιασύνη ή προβλήματα προγραμματισμού για τη διαχείριση των υποθέσεών σου. Μην εκνευριστείς με τα όσα συμβαίνουν γύρω σου στα εργασιακά. Γκρίνιες και αντιπαραθέσεις απόφυγέ τες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, περιστασιακές καταστάσεις δεν είναι το ζητούμενό σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Τοξότης
Η αντίθεση του Ερμή με τον ανάδρομο Άρη σήμερα μπορεί να προκαλέσει θαμμένες απογοητεύσεις που σχετίζονται περισσότερο με τις κοινωνικές ή ερωτικές σου δραστηριότητες. Η οργάνωση στα επαγγελματικά μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο ελεύθερη και ανεξάρτητη. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και φλερτ δεν σε αφήνουν να πλήξεις. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Αιγόκερως
Οι αποσπάσεις της προσοχής σου σήμερα είναι πολλές και μπορεί προσωρινά να νιώσεις πίεση σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Πρόσεξε πως επικοινωνείς με τον ίδιο σου τον εαυτό αν αισθάνεσαι άγχος ή ενοχές. Διατήρησε τις συζητήσεις με συναδέλφους σε χαμηλούς τόνους. Πάθος και συναίσθημα επιφυλάσσει η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, επιφανειακές καταστάσεις δεν πρέπει να σε ενθουσιάζουν. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Υδροχόος
Νωρίς σήμερα ο Ερμής και ο ανάδρομος Άρης αντεπιτίθενται ο ένας στον άλλον στους τομείς των επικοινωνιών σου κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις, ανυπομονησία και παρορμητικότητα. Διαφορές απόψεων με συναδέλφους μπορεί να λειτουργήσουν απογοητευτικά. Συγκράτησε τον αδικαιολόγητο εκνευρισμό σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι από τις αδυναμίες σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ιχθείς
Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια άμυνα και ένταση γύρω από τους πρόσφατους προβληματικούς τομείς της ζωής σου, ειδικά σε θέματα οικονομικά, θέματα αξίας, ταλέντου και σεβασμού. Μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα κτητική λόγω των φόβων σου. Μην κρύβεις πράγματα από τον ερωτικό σύντροφό σου γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς. Εσύ που είσαι μόνη, προτίμησε να προχωρήσεις μπροστά από το να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία στο παρελθόν. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμούΠηγή:tlife.gr