Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα ευνοούνται πρακτικές υποθέσεις και βελτιωμένες ιδέες ή σχέδια. Χρήσιμα σχόλια και νέες πληροφορίες στα εργασιακά ανεβάζουν την ενέργειά σου και κυρίως για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Πρόσθεσε και επινόησε νέες δραστηριότητες που θα δώσουν χρώμα και ενδιαφέρον στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να απολαύσεις το φλερτ, τις νέες γνωριμίες και τις κατακτήσεις σου.

 

Ταύρος
Εκμεταλλεύσου τη μέρα για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τον αγαπημένο σου ή τα κοντινά, οικογενειακά σου πρόσωπα. Οι επικοινωνίες ή τα νέα που θα μάθεις στα εργασιακά ανοίγουν το μυαλό σου και σε οδηγούν σε ενθαρρυντικές ευκαιρίες. Νιώθεις ασφαλής στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι συνθήκες απαιτούν αυτοσυγκράτηση και αισιοδοξία.

 

Δίδυμοι
Σήμερα έχεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τους άλλους. Είναι και μια καλή μέρα όμως για να έρθεις σε επαφή και με τον εσωτερικό σου κόσμο και να επωφεληθείς από την τακτοποίηση των συναισθημάτων και αναγκών σου. Κάποιες κυκλοθυμικές σου αντιδράσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου θα πρέπει να κοπούν μαχαίρι, αν θέλεις να διατηρήσεις σε ένα καλό επίπεδο τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει σου δημιουργεί ανασφάλεια.

 

Καρκίνος
Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσεις τις ανάγκες σου, να εμβαθύνεις τα συναισθήματα σου και να αποκτήσεις μια πιο ισχυρή αίσθηση του τι εκτιμάς από τον εαυτό σου και τους άλλους. Η ανταλλαγή πληροφοριών με συναδέλφους στα εργασιακά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Επανεξέτασε και επαναξιολόγησε τα συναισθήματα σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μοιάζει σαν τη συναισθηματική σου ζωή να την έχεις περάσει σε δεύτερη μοίρα.

 

Λέων
Σήμερα αφιερώνεις την ενέργειά σου στην οργάνωση των στόχων σου. Κάποιες διαφορές ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου έρχονται στην επιφάνεια. Αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και μην καταλήγεις σε συμπεράσματα ή και αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, παλιές σχέσεις και καταστάσεις που δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου είναι ευκαιρία να το κάνεις.

 

Παρθένος
Σήμερα βλέπεις ξεκάθαρα τι έχει στη ζωή σου πλέον σημασία και μακροπρόθεσμο όφελος κι αυτό σε κάνει να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις τις επιλογές σου. Η μέρα φέρνει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου στο προσκήνιο. Μην σεληνιάζεσαι για το τίποτα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Απόφυγε τα ξεσπάσματα και τις άδικες κατηγορίες εις βάρος του. Εσύ που είσαι μόνη, στην παρούσα φάση νιώθεις πως κάτι σου λείπει, όμως δεν διατίθεσαι να κάνεις καμιά θυσία ή και προσπάθεια.

 

Ζυγός
Είναι μια καλή εποχή για την οικοδόμηση ισχυρών συμμαχιών ή την εξασφάλιση υποστήριξης. Μια ισχυρή σχέση μπορεί να ευδοκιμήσει ή να βελτιώσεις και τη σχέση με τον εαυτό και τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Η έρευνα, η επεξεργασία ή η αναθεώρηση επιχειρηματικών και οικονομικών θεμάτων επίσης είναι επιτυχής. Απόλαυσε το χρόνο που περνάς με τον ερωτικό σύντροφό σου και πρόσθεσε ενδιαφέρον στη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να κλείσεις τους λογαριασμούς σου με το παρελθόν.

 

Σκορπιός
Σήμερα αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σου και νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου. Οι διαπραγματεύσεις στα εργασιακά μπορούν να διακριθούν και είσαι ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα και τις αλληλεπιδράσεις. Δεν είναι περισσότερα αυτά που σας χωρίζουν από τα όσα σας ενώνουν με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η διάθεσή σου για φλερτ είναι περιορισμένη.

 

Τοξότης
Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγές, κυρίως σε θέματα που αφορούν στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Αυτήν την περίοδο δεν αποκλείεται να λάβεις κάποια χρήματα που δεν περιμένεις και θα σου δώσουν μια ανάσα.  Απόλαυσε στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, άφησε πίσω σου το παρελθόν και προσπάθησε να κάνεις βήματα μπροστά.

 

Αιγόκερως
Εκφράζοντας σήμερα τον εαυτό σου μπορείς να προσελκύσεις θετικές απαντήσεις, να απολαύσεις τη δημοτικότητά σου και να πιστέψεις στις νέες ιδέες σου. Απόφυγε τα παιχνίδια εξουσίας στα εργασιακά και διατήρησε τις ισορροπίες σου. Καχύποπτες σκέψεις εις βάρος του ερωτικού σου συντρόφου να ξέρεις πως τον αδικούν. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη του να ασχοληθείς με τον εαυτό σου υπερισχύει της ανάγκης σου για φλερτ.

 

Υδροχόος
Σήμερα έχεις ευκαιρίες για επέκταση και την ενίσχυση των οικογενειακών σχέσεων σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποια έντονα συναισθήματα σε αυτήν τη διαδικασία, αλλά το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό για σένα. Είχες την ανάγκη για περισσότερο χρόνο έτσι ώστε να ασχοληθείς με τον ερωτικό σύντροφό σου. Τώρα τον έχεις και μπορείς να ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, βελτίωσε τη σχέση με τον εαυτό σου.

 

Ιχθείς
Σήμερα θα μπορούσες να έχεις μια σημαντική διευκρίνηση ή μια ικανοποιητική και προσοδοφόρα συζήτηση. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή να εξετάσεις νέες προσεγγίσεις ή να ανοίξεις  ένα θέμα  που σου προκαλούσε βάρος. Γκρίνιες και προστριβές απόφυγε τες με τον ερωτικό σύντροφο σου και βρες εποικοδομητικές και ευχάριστες κοινές δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

 

Πηγή:tlife.gr