Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η σημερινή είναι μια μέρα που μπορείς να βρεις δημιουργικούς τρόπους να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να συνδεθείς με τους άλλους. Έχεις την τάση να μοιράζεσαι ιδέες, προσωπικές σχέσεις, συναισθήματα και αναμνήσεις. Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα με τον ερωτικό σύντροφο σου και περάστε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των θαυμαστών σου αυξάνεται.

 

Ταύρος
Λύσεις έρχονται σε δυσκολίες και υποθέσεις του παρελθόντος σου. Δεν είσαι σίγουρη αν πρέπει να μοιραστείς κάποια πράγματα, σκέψεις, ιδέες ίσως και μυστικά με τους άλλους αν και αυτός είναι ένας τρόπος να εναρμονιστείς με τους γύρω σου. Έχεις την ικανότητα πάντως να αποφύγεις κακοτοπιές στα εργασιακά αρκεί να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Η ειλικρίνεια και η εντιμότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου ξέρεις πως είναι τα συστατικά που διατηρούν τη σχέση σας σε ένα καλό επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να πιστεύεις σε μια επανασύνδεση αν αυτό είναι το ζητούμενο σου.

 

Δίδυμοι
Οι φιλίες και οι συνομιλίες μπορούν να φανούν χρήσιμες, καθώς μπορεί να ρίξουν φως σε παρελθοντικές καταστάσεις αρκεί να είναι ειλικρινείς. Ωστόσο μπορείς να αποφύγεις κρίσιμες αποφάσεις και να επικεντρωθείς, ώστε να απολαύσεις δημιουργικά τη μέρα σου. Κάποιες αποκαλύψεις και εξομολογήσεις από τον ερωτικό σύντροφο σου ανεβάζουν το ερωτικό θερμόμετρο. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ.

 

Καρκίνος
Ενώ μπορεί να υπάρξουν σήμερα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, ίσως είναι καλύτερο να αναγνωρίσεις πως η εικόνα δεν είναι ακόμα πλήρης, για αυτό απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Είσαι σε θέση να συμβουλέψεις ή να μεσολαβήσεις στη λύση κάποιων επαγγελματικών θεμάτων σου, μιας και η επικοινωνία σου είναι ικανοποιητική. Οι συγκυρίες ευνοούν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου εξασφαλίζοντας σου ηρεμία και ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, μια ρομαντική γνωριμία ή μια επανασύνδεση σε κάνουν να ονειρεύεσαι ξανά.

 

Λέων
Απόλαυσε τις συνομιλίες σήμερα και την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων με τους άλλους και πάρε τις λύσεις ή τις πληροφορίες που σου δίνονται. Μιας και το ενδιαφέρον σου για τον ερωτικό σύντροφο σου μεγαλώνει βελτιώνεται και το επίπεδο της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, ετοιμάσου για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου.

 

Παρθένος
Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια γοητευτική συζήτηση που σε κάνει πιο αισιόδοξη, ακόμα και αν η εικόνα δεν είναι απόλυτα πλήρης. Είσαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Οι καλές σχέσεις με συναδέλφους διευκολύνουν την κατάσταση των εργασιακών σου. Διόρθωσε τη συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και παραδέξου τα λάθη σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι πιθανότητες να γνωρίσεις τώρα τον άνθρωπο που αναζητά η καρδιά σου μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα.

 

Ζυγός
Συζητήσεις σήμερα που αφορούν στην αγάπη, τα παιδιά, τις δημιουργικές δραστηριότητες μπορεί να είναι ευχάριστες, αναζωογονητικές και ευεργετικές. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου προβλέπεται άκρως ερωτική και ενδιαφέρουσα. Απόλαυσέ την. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα υπάρχει στον ορίζοντα. Ευχαριστήσου το, ζήσε το, αλλά κράτα μικρό καλάθι.

 

Σκορπιός
Επιδιώκεις την ειρήνη στην οικιακή σου ζωή, με την οικογένεια ή τις καθημερινές σου υποθέσεις και μπορεί να φτάσεις σε μια ικανοποιητική λύση, μιας και μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Μπορείς να παρακολουθείς τις εξελίξεις και να καταστρώσεις τη στρατηγική σου στα επαγγελματικά. Μπορείς να κάνεις κοινά όνειρα με τον ερωτικό σύντροφο σου και να ξεχάσεις τις πιθανές κακές στιγμές του παρελθόντος. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να πεις ναι σε μια επανασύνδεση και να δώσεις ακόμα μια ευκαιρία στο άτομο του παρελθόντος.

 

Τοξότης
Είναι μια εποχή για ξεχωριστές και ενδιαφέρουσες συνομιλίες. Μπορεί να υπάρχει ένα ευχάριστο αίσθημα αφοσίωσης σε ένα πρόσωπο, φαντασία ή και ιδέα κι αυτό μπορεί να σου εμπνεύσει αισιοδοξία. Απόφυγε παρεξηγήσεις ή και ενθουσιασμούς στα εργασιακά. Το πάθος ανεβαίνει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και καλύπτει ή και θεραπεύσει παλιές πληγές. Εσύ που είσαι μόνη, όλα γύρω σου σε εμπνέουν για φλερτ και διασκέδαση.

 

Αιγόκερως
Εξελίξεις φέρνει η μέρα σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια, το σπίτι και τις οικονομικές σου υποθέσεις. Επίσης, ίσως, να καταλήξεις σε μια συμφωνία με κάποιον ή για ένα παρελθοντικό θέμα. Παρόλο που οι συνομιλίες είναι χρήσιμες, τα συμπεράσματα και οι αποφάσεις ενδέχεται να μην είναι σοφές. Απόφυγε τις ζήλιες στον ερωτικό σύντροφο σου και μην επιτρέπεις στο μυαλό και τις ανασφάλειες σου να σε παρασύρουν σε λανθασμένες κινήσεις και λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ σου φτιάχνει τη διάθεση.

 

Υδροχόος
Οι αλληλεπιδράσεις με άλλους τείνουν να είναι καλές και ενημερωτικές. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και έτσι γίνεσαι πιο ανεκτική με τα πιθανά προβλήματα. Είναι προτιμότερο να μην κάνεις ακόμα ριψοκίνδυνες ενέργειες στα εργασιακά και να μην πάρεις αποφάσεις. Καθοδήγησε εσύ τις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου και διατήρησε τις ισορροπίες προσπαθώντας να είσαι δίκαιη και αντικειμενική. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση ή μια συνάντηση με άτομο του παρελθόντος σου δίνει την ευκαιρία μιας αναθεώρησης.

 

Ιχθείς
Απόλαυσε τη μέρα σου και μην αγχώνεσαι για τις πιθανές καθυστερήσεις που σημειώνονται στα επαγγελματικά σχέδια σου. Ετοιμάσου για συναισθηματικές αποκαλύψεις που θα δυναμώσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας φαίνεται να σε πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς.

Πηγή:tlife.gr