Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Οι συνθήκες που επικρατούν φαίνεται να σε ευαισθητοποιούν περισσότερο κι έτσι σήμερα αναζητάς τις σταθερές αξίες και τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Απαλλάξου από τις ενοχές απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και άσε πίσω σου τα όσα σε απασχολούν ή χρειάζονται επίλυση. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τις θετικές επιρροές της Σελήνης από το ζώδιο του Τοξότη μέχρι και τις βραδινές ώρες και φρόντισε να ασχοληθείς με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

 

Ταύρος
Έχεις όλη την καλή διάθεση να ασχοληθείς με τους άλλους, να τους βοηθήσεις και να τους συμπαρασταθείς όμως δεν θα πρέπει να αμελείς και τον εαυτό σου. Έκφρασε με κάθε τρόπο την εκτίμηση και την αγάπη σου στο σύντροφό σου, μιας και φαίνεται να έχει έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στη ζωή σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις να κάνεις πολλά πράγματα προκειμένου να περάσεις ευχάριστα το χρόνο σου.

 

Δίδυμοι
Το μυαλό σου σήμερα φαίνεται να βρίσκεται σε μια σύγχυση ανάμεσα στα θέλω, τα μπορώ και τα πρέπει, όμως προς το παρόν καλά θα κάνεις να προσαρμοστείς σε αυτά που ήδη συμβαίνουν. Μην γίνεσαι καταπιεστική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πολέμησε τις προσωπικές σου ανασφάλειες με όσο το δυνατόν χαμηλότερη φωνή. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην αναπολείς ωραιοποιημένες καταστάσεις.

 

Καρκίνος
Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι σήμερα σε φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Το χιούμορ και τα πειράγματα με τόση ευάλωτη ψυχολογία που έχουμε όλοι δεν έχουν πάντα θετική ανταπόκριση και μπορούν να καταλήξουν σε παρεξηγήσεις. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία πιθανά να σε απομακρύνει από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, δείχνεις να απολαμβάνεις την ησυχία σου σήμερα, μιας και απόλυτη προτεραιότητα και ανάγκη σου είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου.

 

Λέων
Υπάρχουν γύρω σου σχέσεις με φίλους ή και αγαπημένα σου πρόσωπα που έχουν αρχίσει να φθείρονται. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτές και να επουλώσεις πληγές. Πάρε πρωτοβουλίες και ανέλαβε εσύ καθήκοντα που απαιτεί η σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πιπεράτες συζητήσεις ή και αποκαλύψεις προσθέτουν ενδιαφέρον στη μέρα σου.

 

Παρθένος
Μπορεί σήμερα να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική η σύνδεση ή η επανασύνδεση με άτομα του παρελθόντος. Οι συνθήκες που επικρατούν σε βάζουν στη διαδικασία να αναζητήσεις πρόσωπα που έχουν απομακρυνθεί από κοντά σου ή και να ανησυχήσεις για αυτούς. Αποπλάνησε το σύντροφό σου και επωφελήσου από τη μέρα. Έχεις καιρό να προετοιμάσεις κάτι για αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, τα συναισθηματικά και ερωτικά  σου ζητήματα φαίνεται να τα περνάς σε δεύτερη μοίρα.

Ζυγός
Ανάβαλε σήμερα τις πρακτικές υποχρεώσεις σου και κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς όσο το δυνατόν τη μέρα σου. Όσο θέλεις να βρεις μια καλύτερη ισορροπία και μια αρμονία στη συναισθηματική σου ζωή, εμφανίζεται επίσης και μια ανάγκη για ελευθερία. Ζύγισε λίγο τα πράγματα και κινήσου απέναντι στο σύντροφο σου ανάλογα. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με το σπίτι, τις ντουλάπες και τους προσωπικούς σου χώρους για να περάσει σχετικά όμορφα η μέρα σου.

 

Σκορπιός
Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, να βάλεις τις προτεραιότητές σου και να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Ίσως ο εγκλεισμός να έχει και τα καλά του τελικά. Ουσιαστικές συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορούν να καθορίσουν το μέλλον της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις και νιώθεις έτοιμη να κλείσεις οριστικά παλιά κεφάλαια, να εκτιμήσεις τα ψυχικά σου χαρίσματα και να αναζητήσεις το σωστό άνθρωπο.

 

Τοξότης
Είσαι σε εξαιρετική θέση για να επεξεργαστείς τα πρόσφατα γεγονότα και να βρεις τρόπους να τα κάνεις να φανούν ανώδυνα. Απελευθερώσου συναισθηματικά και ερωτικά και  εκφράσου ελεύθερα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές γνωριμίες υπάρχουν γύρω σου που σου δίνουν την ευκαιρία να φλερτάρεις  έστω και εξ’ αποστάσεως.

 

Αιγόκερως
Μια νέα αρχή της προσωπικής σου απόλαυσης που πλέον γίνεται προτεραιότητά σου ξεκινά από σήμερα. Έχεις αρχίσει να ψάχνεις νέες δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Μέσα σε αυτά τα νέα σχέδιά σου θα πρέπει να συμπεριλάβεις και τον ερωτικό σύντροφό σου αν θέλεις πραγματικά να προστατεύσεις τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου, μιας και διαισθητικά ξέρεις πως δεν θα διαρκέσει και πολύ.

 

Υδροχόος
Η πρόκλησή σου είναι να βρεις ισορροπίες ανάμεσα σε ανεξαρτησία και συντροφικότητα, ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή, ασφάλεια και ενθουσιασμό, ανάμεσα σε δημόσια και προσωπική ζωή. Μην σκέφτεσαι το πως θα τα καταφέρεις και ακολούθησε απλά το ένστικτό σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγη ανανέωση προκειμένου να αποκτήσει ξανά ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις ανεβάσει πολύ συνειδητά τα στάνταρ σου,  για αυτό και δεν σε φοβίζει η μοναξιά.

 

Ιχθείς
Οι ανεξερεύνητες υποθέσεις και καταστάσεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου όμως απόφυγε σήμερα την υπερβολή και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου απόλαυσέ τες και κάντε τες μοναδικές. Εσύ που είσαι μόνη, μην μελαγχολείς και βρες πράγματα που θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα και χαλαρά τη μέρα σου.

 

 

Πηγή:tlife.gr