Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σήμερα στο παιχνίδι πρόσεξε την τάση του να εξαπατήσεις τον εαυτό σου και να πιστέψεις σε κάτι που δεν είναι ρεαλιστικό ή και πραγματικό. Οι συνομιλίες μπορεί να είναι περίπλοκες ή η επίλυση προβλημάτων μπορεί να σε απογοητεύσει εάν ζητάς αξιόπιστες απαντήσεις. Η επαγγελματική επιτυχία είναι πολύ κοντά σου αρκεί να μάθεις να είσαι πιο υπομονετική. Έκφρασε τα συναισθήματά σου στον ερωτικό σύντροφό σου και μη δημιουργείς ψυχρότητα ανάμεσά σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον κάτι καλό φαίνεται να προκύπτει.

 

Ταύρος
Οι φιλίες και η δικτύωση σήμερα μπορούν να ευδοκιμήσουν και οι δυσκολίες μπορούν να ξεπεραστούν. Η Σελήνη κινείται στον τομέα της κοινωνικότητας ενθαρρύνοντάς σε να πιστέψεις στους στόχους και τις επιθυμίες σου. Στον τομέα της καριέρας σου όλα φαίνεται να εξελίσσονται σύμφωνα με τα σχέδιά σου. Μην προσπαθείς να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εντυπωσιαστείς αν διαπιστώσεις πως μια σχέση φιλική ή επαγγελματική σου γίνει πιο ερωτική.

 

Δίδυμοι
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σήμερα περισσότερο στις οικείες σου σχέσεις και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Όσο κυλούν οι ώρες η ενέργειά σου ανεβαίνει κι έτσι μπορείς να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της μέρας, που δεν είναι και λίγες. Παράμεινε νηφάλια στα εργασιακά και βρες τις κατάλληλες λύσεις ή και διεξόδους. Κάντε σχέδια απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και όνειρα. Εσύ που είσαι μόνη, κάποια μηνύματα ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

 

Καρκίνος
Εμπιστεύσου σήμερα τη διορατικότητα και το ένστικτό σου και αντιμετώπισε τις όποιες δυσκολίες ή και αποφάσεις της μέρας. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου στα εργασιακά και μην αναλώνεις ενέργεια σε καταστάσεις και υποθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Καιρός να φροντίσεις για την ανανέωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Απόψε είναι μια καλή ευκαιρία για να τον αποπλανήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπλέκεις σε περιπέτειες που δεν αξίζουν τον κόπο ή το ένστικτό σου σε προειδοποιεί.

 

Λέων
Οι λύσεις σήμερα στα όσα σε απασχολούν μοιάζουν να έρχονται από μόνες τους για αυτό και η μέρα κυλά ευχάριστα και δημιουργικά. Η τακτική και η συνταγή που ακολουθείς στα εργασιακά είναι δοκιμασμένη και σίγουρη. Συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς και σύντομα θα φτάσεις τους στόχους σου. Το άτομο που νιώθεις ότι πλήγωσε την καρδιά σου στο παρελθόν, δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνισή του. Θα βρει βέβαια μια τελείως διαφορετική γυναίκα απέναντί του. Μια γυναίκα με έντονη αυτοπεποίθηση και εξαιρετικά γοητευτική. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για να ενισχύσεις το πάθος που το έχετε αφήσει στην άκρη.

Παρθένος
Κατά το πρώτο ήμισυ της ημέρας, δεν αποκλείεται να βλέπεις λίγο αποθαρρυντικά τα πράγματα και οι εξελίξεις των υποθέσεών σου να μην σε ικανοποιούν. Αυτό συμβαίνει περισσότερο βέβαια, γιατί είσαι τελειομανής και τα θέλεις όλα έτσι όπως τα φτιάχνεις στο μυαλό σου και τη στιγμή που τα θέλεις. Μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που επιδιώκεις στα εργασιακά. Με το επικοινωνιακό σου χάρισμα μπορείς να πείσεις και τους άλλους να σε ακολουθήσουν. Οι όψεις της ημέρας σε κάνουν πιο απελευθερωμένη με τον έρωτα και πιο συγκεκριμένη στα θέλω σου. Για αυτό εσύ που είσαι μόνη, γνωρίζεις πολύ καλά πως θα καταφέρεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Εσύ που βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση εξομολογήσου τα συναισθήματα, τις αδυναμίες και τις επιθυμίες σου στο σύντροφό σου. Δεν θα τσαλακωθείς μην αγχώνεσαι.

 

Ζυγός
Μην πιέζεις σήμερα τον εαυτό σου και άσε τις ώρες να κυλήσουν και να αποκαταστήσουν τα πράγματα. Συναντήσεις, επαφές και προτάσεις στα εργασιακά διευρύνουν τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου ορίζοντες. Αρκεί να δείξεις τόλμη και αποφασιστικότητα. Απρόβλεπτες εξομολογήσεις του ερωτικού σου συντρόφου, ανεβάζουν το ερωτικό θερμόμετρο. Εσύ που είσαι μόνη, μια πιθανή επανασύνδεση με το άτομο που σε έχει ταλαιπωρήσει, δεν ξέρω αν είναι και η καλύτερη λύση. Ξανασκέψου το.

 

Σκορπιός
Στόχος σου είναι να δώσεις ένα τέλος σε αδιέξοδες και προβληματικές καταστάσεις. Να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και μάλιστα πολύ διαφορετικά και πιο τολμηρά σε σχέση με το παρελθόν. Αν ψάχνεις εργασία ή σκέφτεσαι να αλλάξεις κατεύθυνση, η μέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για την αναζήτησή σου. Μπορείς να μαγέψεις τον ερωτικό σύντροφό σου και να τον κάνεις να σε ερωτευτεί από την αρχή. Είναι γνωστό πως έχεις αυτό το ταμπεραμέντο. Εσύ που είσαι μόνη, απρόοπτα νέα, γνωριμίες, κομπλιμέντα, ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου και σε κάνουν ακαταμάχητη.

 

Τοξότης
Η αβεβαιότητα που νιώθεις και αισθάνεσαι στην προσωπική σου ζωή εύκολα μπορεί να επηρεάσει και άλλους τομείς. Να ρίξει τη διάθεση, την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά σου. Μέρα είναι θα περάσει, εσύ δεν είσαι μαθημένη να μένεις άπραγη και στο παρασκήνιο άλλωστε. Κάποια επαγγελματικά σχέδιά σου ίσως χρειάζονται μια δεύτερη ματιά ή μια ενημέρωση, πριν προχωρήσεις στην υλοποίησή τους. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια σχέση η οποία σε κάνει να νιώθεις άβολα, είτε δεν σου εμπνέει την ασφάλεια που χρειάζεσαι, καλά θα κάνεις απόψε να επιδιώξεις μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε την ανεξαρτησία σου, συνάντησε φίλους και πέρασε καλά. Πολύ σύντομα η δέσμευση επανέρχεται στη ζωή σου, φυσικά με άλλους όρους.

 

Αιγόκερως
Συναισθηματικά ευάλωτη σε κάνουν οι σημερινές όψεις και πιο επιρρεπή στις εξαπατήσεις. Για αυτό καθυστέρησε τη λήψη αποφάσεων σχετικά με κοινωνικές, οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις. Μπορείς και ήδη έχεις κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη ανώτερων σου στα εργασιακά. Νέες προτάσεις και συμπεριφορές έρχονται να σε ανταμείψουν για τα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Εκδήλωσε με ειλικρίνεια και όχι με γκρίνια, τα συναισθήματά σου απόψε στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απορρίπτεις νέες γνωριμίες. Δώσε την ευκαιρία να σε πλησιάσουν, άκου τι έχουν και τι διατίθενται να σου δώσουν και κατόπιν πάρε τις αποφάσεις σου.

 

Υδροχόος
Μια έλλειψη σαφήνειας σε αυτά που συμβαίνουν και λέγονται γύρω σου σήμερα, σου προκαλούν αβεβαιότητα και αναστάτωση. Το καλό βέβαια είναι πως αυτό καθώς περνούν οι ώρες χάνεται και το κλίμα αποκαθίσταται. Εμπιστεύσου τις ευρηματικές σου σκέψεις στα εργασιακά και προχώρα στην εφαρμογή τους χωρίς να καθυστερείς. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις εμπόδια που φρενάρουν την εξέλιξη των υποθέσεων και της καριέρας σου. Η ανάγκη σου για ξεκάθαρες απαντήσεις σε δικά σου ερωτήματα, φέρνουν απόψε σε δύσκολη θέση τον αγαπημένο σου. Σκέψου αν του αξίζει τόση σκληρότητα. Εσύ που είσαι μόνη, πόνταρε στην έντονη γοητεία σου. Να είσαι βέβαιη πως θα κατακτήσεις το μεγάλο έρωτα, που δικαιωματικά σου ανήκει.

 

Ιχθείς
Ίσως είναι καλύτερα σήμερα να αναβάλλεις σημαντικές συμφωνίες και αποφάσεις που βασίζονται στα συναισθήματα της στιγμής, καθώς μπορεί να είναι και παραπλανητικές. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου όσο το δυνατόν περισσότερο για καλύτερα αποτελέσματα. Αξιοποίησε τις γνώσεις και τις ικανότητές σου στα εργασιακά. Κυρίως μετά τις μεσημβρινές ώρες μπορείς να αντιμετωπίσεις και τα πιο δύσκολα. Παραδέξου πως η στάση και τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, το τελευταίο διάστημα δεν είναι δίκαιη και αντικειμενική. Εσύ που είσαι μόνη, εστίασε το ενδιαφέρον σου στην κοινωνική σου ζωή και να είσαι σίγουρη πως ο παραμυθένιος έρωτας δεν θα αργήσει να εισβάλλει στη ζωή σου.

Πηγή:tlife.gr