Πώς θα είναι αυτή η Παρασκευή; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Επαφές και επικοινωνίες σήμερα σε βοηθούν να καταλήξεις σε συμπεράσματα και να καταφέρεις να βάλεις τις σκέψεις, ανησυχίες και ανασφάλειες σε μια τάξη. Μην σπαταλάς ενέργεια σε αδιέξοδες συνεργασίες και κράτα αυτές που ήδη έχουν δείξει τα πρώτα αποτελέσματα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού ανεβάζει την ερωτική σου διάθεση. Ευκαιρία να αποπλανήσεις το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ικανοποίησε την ανάγκη σου για επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ταύρος
Έλεγξε σήμερα τον παρορμητισμό σου και μην λες πράγματα που δεν πιστεύεις. Το πάθος με το οποίο προσπαθείς να φτάσεις και να κατακτήσεις τους στόχους σου στα εργασιακά, μπορεί από κάποιους να παρερμηνευτεί και να χαρακτηριστεί σαν επιπολαιότητα. Συνειδητοποίησε τις συναισθηματικές σου ανάγκες και κάνε τις ανάλογες κινήσεις και συζητήσεις με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, επιτέλους ξέρεις πως να διαφυλάξεις τον εαυτό σου από τις παγίδες και τις λανθασμένες επιλογές.

 

Δίδυμοι
Η ενέργειά σου αυξάνεται και η προσοχή σου εστιάζεται περισσότερο στους στόχους, τις φιλίες και τα μέσα δικτύωσης. Απόφυγε τα παιχνίδια ανταγωνισμού στα εργασιακά. Ο καθένας άλλωστε πολεμά με τις δικές του δυνάμεις και κυνηγά τα δικά του όνειρα. Άνοιξε την καρδιά σου στο σύντροφό σου και μην κρατάς κρυμμένα τα όσα όμορφα νιώθεις μέσα σου για αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου και μην σκέφτεσαι το παρελθόν.  Εκμεταλλεύσου την περίοδο και βρες τα με τον εαυτό σου.

 

Καρκίνος
Θέματα της οικογενειακής και προσωπικής σου ζωής έρχονται στο προσκήνιο, δημιουργώντας σου την ανάγκη να ασχοληθείς σοβαρά και να δώσεις τις λύσεις που απαιτούνται. Οι περιστάσεις και οι εξελίξεις στα εργασιακά, σε  ωθούν να βρεις τον εαυτό σου γιατί το τελευταίο διάστημα δεν είσαι απόλυτα συγκεντρωμένη. Εσωτερικές συναισθηματικές σου συγκρούσεις σε  κάνουν να συμπεριφέρεσαι αλλοπρόσαλλα απέναντι στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απομακρύνεσαι από αγαπημένα φιλικά σου πρόσωπα.

 

Λέων
Θα μπορούσες σήμερα να αισθανθείς πως από το σκοτάδι περνάς στο φως. Η συνειδητοποίηση και το ξεκαθάρισμα των στόχων σου σε συνδυασμό με την αυξημένη ενέργειά σου, λειτουργούν αναζωογονητικά. Κάποιοι συνεργάτες φαίνεται να κρατούν μια ανταγωνιστική στάση και να μην είναι τόσο συνεργάσιμοι -όχι μόνο απέναντι σου, αλλά γενικότερα. Μην το παίρνεις  τόσο προσωπικά. Άλλαξε  λίγο το σκηνικό και τη στάση σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Γίνε πιο δεκτική και ζεστή μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις ανάγκη από μια συναισθηματική ανανέωση οπότε ακολούθησε τις προτροπές φίλων και ανοίξου.

 

Παρθένος
Οι σημερινές όψεις μπορούν να φέρουν αποκαλύψεις αλλά και συγκρούσεις. Για αυτό μια δεύτερη σκέψη πριν βγάλεις συμπεράσματα ή ανοίξεις το στόμα σου θα σε βοηθήσει να προστατευτείς. Εμπιστεύσου τις ικανότητες και τα ταλέντα σου στα εργασιακά και μην μένεις στο παρασκήνιο. Διεκδίκησε τους στόχους σου κι αυτά που δικαιωματικά σου ανήκουν. Το πάθος αναζωπυρώνεται στη σχέση με το σύντροφό σου κι έτσι βλέπεις με άλλο μάτι τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια εξαιρετικά καλή φάση για τη συναισθηματική σου ζωή για αυτό πάρε τα πάνω σου.

 

Ζυγός
Το μεγαλύτερο στοίχημα σου είναι να αξιοποιήσεις τις μέχρι σήμερα απογοητεύσεις και αποτυχίες σου και να ρίξεις  ενέργεια στις δημιουργικές σου εμπνεύσεις. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους και το προφίλ σου στα εργασιακά και μην εκτίθεσαι άσκοπα. Η ανάγκη σου για λίγη ανεξαρτησία μπορεί να καλυφθεί χωρίς να έρθεις σε ρήξη με το σύντροφό σου. Εξήγησέ του και να είσαι σίγουρη πως θα καταλάβει. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσθεσε λίγη διασκέδαση στην καθημερινότητά σου με όποιο τρόπο φυσικά σου επιτρέπεται αυτό το διάστημα.

 

Σκορπιός
Εκπληκτικά συναισθήματα και γεγονότα μπορεί να εμφανιστούν σήμερα, ιδιαίτερα στους τομείς της εργασίας, της καθημερινής ρουτίνας και της υγείας, με τη Σελήνη στο ζώδιο σου. Είναι καλή η ιδέα σου να απομακρυνθείς  από απογοητευτικές περιστάσεις, να αλλάξεις σκηνικό και να οδηγηθείς σε νέες εργασιακές προοπτικές. Προσωρινά μπορεί να νιώσεις λίγο χαμένη καθώς τα όρια μεταξύ των συναισθημάτων σου και των εξωτερικών επιρροών, έρχονται σε σύγκρουση. Μην ξεσπάς όμως τις ανασφάλειές σου στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, άλλαξε  την καθημερινότητά σου και πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στη ζωή σου.

 

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις είναι βέβαιο ότι θα ξυπνήσουν τα συναισθήματα και την επιθυμία σου να μοιραστείς τις αγάπες και τις δημιουργίες σου. Τα γρήγορα σχόλια, τα εύκολα συμπεράσματα ή, τις όποιες ανακοινώσεις στα εργασιακά καλύτερα να τις αποφύγεις. Ο εγωισμός σου ευθύνεται για τα όποια σκαμπανεβάσματα στη σχέση με το σύντροφό σου. Βάλε τον για λίγο στην άκρη και μίλησε με την καρδιά σου.

 

Αιγόκερως
Μπαίνεις σε μια δραστήρια περίοδο για να απολαύσεις και να βελτιώσεις την οικογενειακή σου ζωή, αλλά είναι επίσης και η στιγμή που ανοίγεις τα μάτια σου στην ανάγκη να διαχειριστείς τις φιλοδοξίες, τη σταδιοδρομία και τη φήμη σου, ώστε να μπορείς να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Η μέρα σου στα εργασιακά δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ούτε ευχάριστες, αλλά ούτε και δυσάρεστες. Μη μένεις κολλημένη στην επιφάνεια της σχέσης με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αισθάνεσαι μια πίεση και μια κούραση, που εύκολα θα μπορούσε να σε  οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις.

 

Υδροχόος
Έλεγξε και βάλε φρένο στην ανυπομονησία σου σε μια κρίσιμη φάση στη ζωή σου. Όλα εξελίσσονται καθημερινά γύρω σου και θα πρέπει να λειτουργείς  με προσοχή, συγκέντρωση και επιμονή. Μια ξαφνική επιθυμία να ξεφύγεις  από τη ρουτίνα και το βάρος των ευθυνών, δυσκολεύει τη συγκέντρωσή σου στα εργασιακά. Οργάνωσε κάτι διαφορετικό απόψε για  το σύντροφο σου μέσα στα όρια του επιτρεπτού και πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην  καθημερινότητά σας. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να επικοινωνήσεις σωστά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

 

 

Ιχθείς
Να είσαι έτοιμη αυτό το διάστημα να κάνεις κάποια επιπλέον προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων σου, ειδικά εκείνων που σχετίζονται με τη μάθηση και την επικοινωνία. Θέλεις να ελαφρύνεις  λιγάκι το πρόγραμμά σου στα εργασιακά και να αλλάξεις  συνήθειες. Για σήμερα τουλάχιστον, σου  επιτρέπεται ένα μικρό διάλειμμα. Μην μεταφέρεις τα προσωπικά άγχη σου στο σύντροφό σου. Διαχώρισε τα πράγματα και προσπάθησε να αδειάσεις το μυαλό σου από περίπλοκες σκέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και μην σταματάς να φροντίζεις τον εαυτό σου.

 

 

Πηγή:tlife.gr