Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, δημιουργώντας σου έντονα την επιθυμία να διατηρήσεις την τάξη και την αρμονία στη ζωή σου, έστω κι αν χρειαστεί να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις ή και κανόνες. Η προσπάθεια και η υπευθυνότητά σου στα εργασιακά ήρθε η ώρα να αξιολογηθούν και να εκτιμηθούν ανάλογα για αυτό και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να δεχτείς νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Κάνε τις σωστές επιλογές και διαπραγματεύσου τους όρους και τους κανόνες, μιας και ο λόγος σου είναι ισχυρός. Το προηγούμενο διάστημα δεν είχες ούτε το χρόνο, ούτε και τη διάθεση να ασχοληθείς με τη συναισθηματική ζωή και το σύντροφό σου. Όσο όμως προχωρούν οι μέρες και οι συνθήκες λόγω των καταστάσεων ζορίζουν, αρχίζεις να θέλεις να τον πλησιάσεις περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, επιτέλους η ερωτική σου ζωή αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον. Νέες γνωριμίες -online ενδεχομένως- σου ξυπνούν και σου υπενθυμίζουν την ανάγκη της συντροφικότητας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Το κλίμα γύρω σου σε βάζει στη διαδικασία να κρίνεις και να αποφασίσεις το ποιους τομείς της ζωής σου θα βάλεις σε προτεραιότητα και πως θα κινήσεις τις υποθέσεις σου. Η ροή των εξελίξεων στα εργασιακά φαίνεται να σε αιφνιδιάζει ευχάριστα, μιας και τα αποτελέσματα των ενεργειών σου αρχίζουν να φαίνονται. Αρκετά είχαν καθυστερήσει και σε είχαν βάλει στη διαδικασία αμφισβήτησης των επιλογών σου. Αποπνέεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον ερωτικό σύντροφό σου αλλάζοντας στάση απέναντι του και αφιερώνοντάς του περισσότερο ουσιαστικό χρόνο. Κατά συνέπεια και εκείνος από την πλευρά του γίνεται πιο εκδηλωτικός και τρυφερός μαζί σου. Εσύ που είσαι μόνη, ζύγισε τα θετικά και αρνητικά μιας νέας γνωριμίας ή και μιας επανασύνδεσης. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως θα πρέπει επιτέλους να προστατεύεις τον εαυτό σου. Απόφυγε λανθασμένες και ριψοκίνδυνες ενέργειες στα οικονομικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα και οι όψεις της σε βοηθούν στο να βρεις τις ισορροπίες και την αρμονία στη ζωή σου, στις σχέσεις σου και στην καθημερινότητά σου. Μην αμελείς να φροντίζεις το σώμα σου και επανέφερε τώρα που είναι ευκολότερο, τις διατροφικές σου συνήθειες. Γενικότερα κάνε πράγματα που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου. Η δημιουργικότητα σου ανεβαίνει στα εργασιακά καθώς και η αποφασιστικότητά σου. Υποθέσεις που είχες βάλει στο συρτάρι και απλά τις κοιτούσες, ήρθε  καιρός να τις επανεξετάσεις και να τις τακτοποιήσεις. Μην διστάσεις να κλείσεις μια συμφωνία η οποία μακροπρόθεσμα  θα αποδώσει, αλλά θα ενισχύσει και τη φήμη σου. Τώρα η ερωτική σου ζωή γίνεται εξαιρετικά σημαντική για σένα και σε συνδυασμό με τα συναισθήματα και την αφοσίωση του συντρόφου σου, μπορούν να παρθούν αποφάσεις μιας συγκατοίκησης ή και μιας σοβαρότερης δέσμευσης. Εσύ που είσαι μόνη, μια ανατροπή ή και μια απογοήτευση που συνδέεται με μια νέα γνωριμία, αντιμετώπισέ τη με χιούμορ και μην πέφτεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ώρα να φροντίσεις τον εαυτό σου. Αρκετά πιέστηκες τις προηγούμενες εβδομάδες και τώρα ήρθε η στιγμή να χαλαρώσεις, μιας και πολλά πράγματα λόγω των συνθηκών δεν περνούν από το δικό σου χέρι. Ξεκίνα την εβδομάδα σου λοιπόν με χαμόγελο μιας και δεν γίνεται αλλιώς και αποφασισμένη να μην επιτρέψεις σε κανέναν και τίποτα να ανατρέψει τα σχέδιά σου. Οι διπλωματικές ικανότητές σου καιρός να αξιοποιηθούν στα εργασιακά, μιας και οι επόμενες μέρες φέρνουν νέες ευκαιρίες και εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Η ευγένεια και η γοητεία σου προσθέτουν ένα άλλο χρώμα και ποιότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αφιέρωσέ του χρόνο και κάλυψε τα κενά των προηγούμενων ημερών. Τρίτη και Τετάρτη φρόντισε να του αναγνωρίσεις τις υποχωρήσεις του και να του τις ανταποδώσεις. Χρειάζεται τη στήριξή σου και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να του δημιουργήσεις την αίσθηση ότι του γυρίζεις την πλάτη. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τα νέα φλερτ και τις νέες γνωριμίες που ναι μεν μπορεί να σου υπόσχονται πολλά,  όμως δεν είναι σε θέση να τα τηρήσουν. Πέρασε ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά -αν είσαι γονέας- και με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

ΛΕΩΝ
Ξεκίνησε την εβδομάδα σου αισιόδοξα μιας και οι επόμενες μέρες κρύβουν και φέρνουν εκπλήξεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι κόποι και θυσίες σου επιτέλους πιάνουν τόπο και οι εξελίξεις επιβραβεύουν τις επιλογές σου. Κάποιες στιγμές μπορεί να σε αιφνιδιάσουν καταστάσεις και γεγονότα στα εργασιακά, που αν τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και ρεαλισμό θα διαπιστώσεις πως τελικά νιώθεις τόσο ασφαλής και σίγουρη για τον εαυτό σου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει τις ισορροπίες σου. Πρόσεξε και απόφυγε τις λεκτικές ακρότητες με τον ερωτικό σύντροφό σου. Γίνεσαι εύθικτη και το παραμικρό μπορεί να σε κάνει θηρίο ανήμερο. Μην διακινδυνεύεις τη σχέση σου, που φαίνεται να έχει ωριμάσει αρκετά πλέον. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσφατες γνωριμίες ή μια παλιά σχέση που έχει διακοπεί πρόσφατα και που μπορεί να σε έχει  κουράσει με τη στασιμότητα και την αναποφασιστικότητα, αρχίζουν να εξελίσσονται και να δικαιώνουν την επιμονή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η προσοχή σου επικεντρώνεται περισσότερα σε οικονομικά θέματα αυτήν την εβδομάδα, κυρίως σε αυτά που σχετίζονται με τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς. Καιρός να τα βάλεις σε μια τάξη καθώς το τελευταίο διάστημα έχεις χάσει τον ύπνο σου. Διαχειρίσου τις όποιες διαπραγματεύσεις με ψυχραιμία και μην χάνεις τον έλεγχο, αν αντιμετωπίσεις δυσκολίες. Έχεις τη στήριξη ανώτερων σου στα εργασιακά, έστω κι αν δεν στο δείχνουν. Σε εμπιστεύονται για αυτό τόλμησε να θέσεις τις αλλαγές που έχεις κατά νου σε εφαρμογή. Τα πράγματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχουν πάρει το δρόμο τους. Ίσως η απομόνωση τελικά να σας έκανε και καλό και να καταλάβατε πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη και κυρίως του 2ου και 3ου δεκαημέρου, προετοιμάσου για συναρπαστικές περιπέτειες και γνωριμίες. Βέβαια καλό θα ήταν να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό και την ανάγκη σου για συντροφικότητα και να αποφύγεις τις πολύ πολύ προσωπικές, στενές επαφές.

 

ΖΥΓΟΣ
Επιστράτευσε αυτήν την εβδομάδα όλη τη διπλωματία σου, επέκτεινε και διατήρησε κάθε είδους σημαντικής σχέσης σου. Η ανάγκη να επιβάλλεις τους κανόνες σου και η ανάγκη των άλλων τις δικές τους, μόνο συγκρουσιακές σχέσεις θα μπορούσαν να δημιουργήσουν στα εργασιακά.  Τουλάχιστον εσύ μην μπλέκεις σε τέτοια παιχνίδια και κοίταξε, εξυπηρέτησε τα δικά σου συμφέροντα. Δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να πάρεις αποφάσεις για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και λόγω των συνθηκών έχουν αποδειχθεί και ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα. Βελτίωσε την ατμόσφαιρα της καθημερινότητας και  εμπιστεύσου τον περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά ούτε και να απογοητευτείς. Νέες γνωριμίες χρειάζονται το χρόνο τους κι έτσι όπως και στη δική σου συναισθηματική ζωή, έτσι και των άλλων επικρατεί ένα χάος. Διεκδίκησε την οικονομική σταθερότητα και περιόρισε τις καταναλωτικές σου ανάγκες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι καιρός να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου προκειμένου να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να τις βάλεις σε προτεραιότητα. Είσαι περισσότερο δίκαιη στα εργασιακά και έτοιμη να μοιραστείς απόψεις, εμπειρίες, ιδέες και φιλοδοξίες. Βρες συμμάχους και πείσε τους με επιχειρήματα να σε πιστέψουν και να σε ακολουθήσουν. Έτσι τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα πολύ πιο γρήγορα από ότι φανταζόσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις τα ερωτικά καβγαδάκια με το σύντροφό σου, τις ζήλιες και τις αντιπαραθέσεις. Φρόντισε να του εξασφαλίσεις μια ήρεμη, γεμάτη ρομαντισμό και πάθος ατμόσφαιρα. Κυρίως εσύ που είσαι γεννημένη το 2ο δεκαήμερο προμηνύονται πολλά ευχάριστα για την συναισθηματική σου  ζωή. Προετοιμάσου ψυχολογικά και πάρε τα πάνω σου τώρα που έχεις περισσότερο προσωπικό χρόνο στη διάθεσή σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δημιουργικές προσπάθειες αποσπούν το ενδιαφέρον σου περισσότερο από κάθε άλλη φορά κι έτσι αυτήν την εβδομάδα αποφασίζεις να μοιραστείς τις ιδέες, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Είναι μια ευκαιρία να αποκαταστήσεις φιλικές και οικογενειακές σχέσεις που όπως και να το κάνουμε το τελευταίο διάστημα σε κάνουν να νιώθεις λίγες ενοχές. Έχεις εστιάσει το ενδιαφέρον σου στις δικές σου υποθέσεις και δεν ακούς τους άλλους. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης στα εργασιακά σε κρατά στο παρασκήνιο. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και βγες μπροστά. Έχεις την ικανότητα να πείθεις και να γοητεύεις ταυτόχρονα. Είναι στο χέρι σου να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις ασφάλειας και σιγουριάς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αρκεί να σταματήσεις να τρώγεσαι με τα ρούχα σου και να δώσεις την πρέπουσα σημασία στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου αν το πολύ μακρινό σου παρελθόν αξίζει τον κόπο κι αν πρέπει αν του δώσεις μια πολλοστή ευκαιρία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συγκράτησε τις επαναστατικές διαθέσεις σου και προσπάθησε με διπλωματικό τρόπο να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εξυπηρετούν τα σχέδια και ικανοποιούν τις ανάγκες σου. Νέες δραστηριότητες και νέα καθήκοντα στα εργασιακά ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου και φέρνουν τις δυνατότητές σου στην επιφάνεια, που ούτε και εσύ η ίδια δεν φανταζόσουν ότι διέθετες. Ενίσχυσε την κοινωνικότητά σου και κάνε γνωριμίες μέσα από τις οποίες θα βοηθηθείς και θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου, έστω και διαδικτυακά. Ξέφυγε από τα συντηρητικά όριά σου και απελευθερώσου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου είτε στο λόγο, είτε στο ερωτικό σου κρεβάτι.  Τρίτη και Τετάρτη απόφυγε την όποια ανάμιξη τρίτων προσώπων στη σχέση σου. Ένας παθιασμένος έρωτας  φαίνεται να εισβάλλει στη ζωή σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και κάνε ένα ξεκαθάρισμα στα άτομα που συνθέτουν την καθημερινότητά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απόφυγε τις συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και μη λειτουργείς με βάση τα απωθημένα του παρελθόντος. Υποτίθεται πως αυτά τα έχεις ξεπεράσει. Εξαιρετικά δυσάρεστες θα είναι οι συνέπειες αν έρθεις σε ρήξη με άτομα κύρους στα εργασιακά. Όσο κι αν σε πιέζουν και απαιτούν από σένα πράγματα, κράτησε μια διαλλακτική στάση απέναντί τους. Αν είσαι σε σχέση απόφυγε τις βαρύγδουπες δηλώσεις αυτήν την εβδομάδα και παρά τις αντιρρήσεις και την καταπίεση που νιώθεις, προσπάθησε να διατηρήσεις ήρεμους και χαμηλούς τους τόνους. Μην δένεσαι συναισθηματικά εσύ που είσαι μόνη. Απόλαυσε το φλερτ αλλά προστάτευσε την καρδιά σου. Η  ανάγκη σου να μοιραστείς τα όνειρα και το μαξιλάρι σου εύκολα μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Προσπάθησε να περιορίσεις την ανάγκη εξουσίας και μην προσπαθείς να επιβληθείς στους άλλους. Είτε πρόκειται για άτομα του οικείου περιβάλλοντος, είτε του εργασιακού σου, μάθε να ακούς και να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσεις τις ιδέες και απόψεις σου. Καιρός να κατασταλάξεις σε πιο ώριμες αποφάσεις στα εργασιακά. Η πορεία της καριέρας σου βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή και δεν επιτρέπει λάθη και κακές εκτιμήσεις. Αξιοποίησε γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Τα δύσκολα πέρασαν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και ήρθε καιρός να απολαύσεις τη συναισθηματική σταθερότητα και ασφάλεια που χρειάζεσαι. Ανανέωσε τη σχέση σου και πρόσθεσε και το ερωτικό σασπένς που λείπει. Εσύ που είσαι μόνη, οι επιθυμίες και οι συναισθηματικές σου ανάγκες αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Ήρθε ο καιρός να αναγνωρίσεις, να εκτιμήσεις τις αξίες σου και να διεκδικήσεις τα ανάλογα.

 

 

 

Πηγή:tlife.gr