Ζαχαριάδης: Όταν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, ο κ. Καμμένος θα πάρει τις αποφάσεις του (audio)

Ο Νίκος Κοτζιάς αφήνει μια σημαντική πολιτική παρακαταθήκη σε μια σειρά θεμάτων, Κυπριακό, Μακεδονικό και στα ελληνοτουρκικά και στην προσπάθεια που έκανε για να κλείσουν τα ζητήματα με την Αλβανία και γενικότερα στον τρόπο που χειρίστηκε τις εύθραυστες ισορροπίες στην νοτιοανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός εγγυάται με την παρουσία του -την πολιτική και την προσωπική- την συνέχιση της εξωτερικής μας πολιτικής και το γεγονός ότι δεν θα έχουμε ταλαντεύσεις, ιδίως στο ζήτημα της ΠΓΔΜ, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τη συμφωνία των Πρεσπών και τους κλυδωνισμούς που ενδεχομένως να επιφέρει στην κυβερνητική συνοχή, ο κ. Ζαχαριάδης τοποθετήθηκε λέγοντας,  ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε εντατικά και αποφασιστικά αναφορικά με το ζήτημα των συντάξεων, του κατώτατου μισθού, της ομαλοποίησης της κατάστασης οικονομίας και όλα αυτά είναι μια ενιαία κυβερνητική ατζέντα, σημείωσε.  Και συμπλήρωσε ότι, όταν έρθει το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή -στο οποίο έχουμε διαφορετικές τοποθετήσεις με τους ΑΝΕΛ- ο κ. Καμμένος θα πάρει τις αποφάσεις του.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυοπούλου

www.ert.grΠηγή ert.gr