Οταν το σπίτι μας είναι τακτοποιημένο, μια ηρεμία και μια ψυχική ευεξία μας πλημμυρίζει με το που μπαίνουμε σε αυτό, ιδιαίτερα μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά.

Οταν όμως έχεις παιδιά, όλο το σκηνικό αλλάζει και σπάνια απολαμβάνεις ένα σπίτι τακτοποιημένο. Παντού διάσπαρτα παιχνίδια και ρούχα. Ενα χάος που πολλές φορές σε τρελαίνει και θέλεις να ουρλιάξεις!

Οσο μαζεύεις εσύ και προσπαθείς να βάλεις μια τάξη στο σαλόνι και στα δωμάτια, τόσο εκείνα βγάζουν διάφορα πράγματα από συρτάρια και ντουλάπες! 

Λες και το κάνουν επίτηδες. Αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, γιατί πολύ απλά θέλουν να παίξουν. Αλλα κι εσύ θέλεις ένα σαλόνι τακτοποιημένο και καθαρό για να μπορέσεις λίγο να χαλαρώσεις. 

Μάταια. Είναι μια άνιση μάχη που δεν πρόκειται ποτε να βγεις ποτέ νικήτρια! Κάποιες γυναίκες το έχουν αποδεχτεί και αφήνουν τα παιχνίδια διάσπαρτα στο σαλόνι καθώς και την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια θα γίνουν.

Οταν, λοιπόν, η ακαταστασία στο χώρο σου έχει φθάσει σε τέτοια επίπεδα που δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις, μια ιδέα είναι να μην κάνεις απολύτως τίποτα. 

Παιχνίδια κάτω από μαξιλάρια, lego και αυτοκινητάκια στο πάτωμα, κούκλες από εδώ και από εκεί… Μια γνώριμη εικόνα για όλες τις μαμάδες!Πηγή:bovary.gr