Τον τρόμο έζησε η 77χρονη σύζυγος γιατρού στα χέρια των δύο αδίστακτων κακοποιών, όταν είχαν εισέλθει τον περασμένο Δεκέμβριο στην πολυτελή κατοικία της γυναίκας.

Ακολούθως, ο ένας την έπιασε από το λαιμό, και την απειλούσε πως θα την σκοτώσει, αν δεν τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά.

Η γυναίκα, τους έδωσε 1.000 ευρώ οι δράστες δεν έμειναν ικανοποιημένοι και την κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο. Ερεύνησαν το σπίτι, βρήκαν άρπαξαν ακόμη 2.000 ευρώ, 20 ρολόγια, 2 χρυσούς αναπτήρες, και το κινητό της τηλέφωνο.

Λίγες ημέρες αργότερα ενεργοποίησαν σε άλλο αριθμό το κινητό και έτσι ταυτοποίησαν αρχικά τον ένα δράστη και στη συνέχεια τον συνεργό του.

Εξάρχεια: Κλοπή σε εταιρεία με βιολογικά προιόντα

Από την Ασφάλεια Εξαρχείων εξιχνιάστηκε κλοπή που είχε σημειωθεί σε εταιρεία με βιολογικά προιόντα στην οδό Θεμιστοκλέους. Οι δράστες είχαν αρπάξει 5.000 ευρώ.

Κατόπιν, ταυτοποιήθηκε ένας 17χρονος, ο οποίος ήταν σεσημασμένος καθώς είχε κατηγορηθεί άλλες 84 φορές για κλοπές και διαρρήξεις.

Δροσιά: Βρήκε τους κλέφτες μέσα στο σπίτι της

Η ιδιοκτήτρια μιας μονοκατοικίας στη Δροσιά, βρήκε τους κλέφτες μέσα στο σπίτι της.

Όταν άνοιξε την πόρτα ο σκύλος ήταν στο σαλόνι και γαύγιζε και άκουσε φωνές από τους διαρρήκτες που πρόλαβαν και εγκατέλειψαν το σπίτι.

Οι δράστες άρπαξαν χρυσαφικά, ενώ διαπιστώθηκε πως είχαν παραβιάσει με λοστό την μπαλκονόπορτα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

www.ertnews.grΠηγή ert.gr