Τι και αν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε τηλεοπτικές υποχρεώσεις, όσον αφορά τους φίλους της πάντα τρέχει στο πλευρό τους στα όμορφα και στα δύσκολα! Αμέσως μετά την εκπομπή, η γνωστή δημοσιογράφος και ο σύντροφος της Κωνσταντίνος Βασάλος – ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν με το Έλα Χαμογέλα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο – ταξίδεψαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, με σκοπό να παραστούν στη βάφτιση της κόρης φιλικού τους ζευγαριού.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο ανυπομονεί να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, έβαλε τα καλά του και πήγε στη βάφτιση της κόρης του Θάνου Μαυράκη και της Αποστολίας Λιβιάκη! Η μικρή πήρε τα ονόματα Φωτεινή Άννα, ενώ οι γονείς της ήταν ενθουσιασμένοι που τόσοι φίλοι τους από την Αθήνα ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη για εκείνους. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Στέλλα Μιζεράκη, με την οποία η Ευρυδίκη δεν σταματούσε να βγάζει φωτογραφίες για το Instagram!

Δες στιγμιότυπα:


«Αγαπημένοι μου φίλοι και μελλοντικοί κουμπάροι εύχομαι να σας ζήσει η Φωτεινή-Άννα να είναι παντα γερή και τυχερή σε όλη της τη ζωή!» έγραψε στα social media ο Κωνταντίνος Βασάλος.

Πηγή:tlife.gr