Μεγάλη ιστορία η νεότητα. Αυτή η φρεσκάδα στο βλέμμα και ο ενθουσιασμός στην κίνηση. Η αίσθηση της δράσης του να τρέχεις μπροστά από την εποχή ή τελοσπάντων να είσαι σημαντικότατο κομμάτι αυτής. Καμία ανασφάλεια. Μόνο περίσσια αυτοπεποίθηση και μία συναρπαστική αυθεντικότητα. 

Σήμερα, η νεότητα στη μέση ηλικία μπορεί να γίνει εύκολα το best seller προϊόν κάθε μεγάλης εταιρείας καλλυντικών, αλλά και το μυστικό επιτυχίας κάθε γυναίκας αυτού του πλανήτη, που θα αποφασίσει έτσι απλά να φερθεί άψογα, κοινώς έξυπνα και τρυφερά, στο χρόνο που τη γυροφέρνει.
Οι σημερινές 45άρες δεν είναι ίδιες με τις χθεσινές. Είναι πιο όμορφες, πιο σέξι και σίγουρα πιο θελτικές από ποτέ. Η ηλικία τους είναι απλά ένας αριθμός που μετράει τα όπλα που έχουν στα χέρια τους για να πρωταγωνιστούν σε μια πολύπλοκη καθημερινότητα. «H μέση ηλικία είναι η καλύτερη, γιατί δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα», τοποθετήθηκε η πανέμορφη Κατερίνα Γιατζόγλου, στην ημερίδα «Η νεότητα στη μέση ηλικία», που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης, βασισμένη σε μία υπέροχη ιδέα της δημοσιογράφου-συγγραφέα Άννας Μαρίας Παπίρη και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου στο ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza. Κι αυτό θες δεν θες, το κρατάς σαν το απόλυτο μυστικό αντιγήρανσης όταν και όπου χρειάζεσαι φωτεινά σήματα για να μην βγεις από το δρόμο της λάμψης. Κι η Κατερίνα ήταν ξεκάθαρη κι αποφασισμένη να εμπνεύσει με τον λόγο και τη στάση της στην εκπληκτική ημερίδα, όπου η Vichy ήταν Χρυσός Χορηγός με την εξειδικευμένη σειρά φροντίδας προσώπου Neovadiol, που αγαπιέται πολύ από κάθε γυναίκα που πλησιάζει το κατώφλι της εμμηνόπαυσης.Πηγή:bovary.gr