Πρώτα ήταν η Μέγκαν και ο Χάρι, μετά ο εγγονός της Βασίλισσας Ελισάβετ Πίτερ Φίλιπς και τώρα ο γιος της αδερφής της Μαργαρίτας, ο κόμης του Σνόουντον ο οποίος μετά από 26 χρόνια γάμου παίρνει διαζύγιο.

Ο κόμης, κατά κόσμον Ντέιβιντ Άρμστρονγκ Τζόουνς, είναι 21ος στη σειρά διαδοχής του θρόνου και έχει δύο μεγάλα παιδιά με την σύζυγό του, την κόμισσα του Σνόουντον.

“Ο Δούκας και η Κόμισσα του Σνόουντον κατέληξαν σε φιλική συμφωνία ότι ο γάμος τους έληξε και ότι θα πρέπει να πάρουν διαζύγιο”, ανέφερε το BBC επικαλούμενο έναν εκπρόσωπο του ζευγαριού.

Ο κόμης, ο οποίος έχει μια εταιρεία επίπλων χρησιμοποιώντας το επαγγελματικό του όνομα Ντέιβιντ Λίνλεϊ, είναι γιος της αδελφής της βασίλισσας, της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, η οποία πέθανε το 2002, και του φωτογράφου Λόρδου Σνόουντον, ο οποίος πέθανε το 2017.

Η είδηση του διαζυγίου του ακολουθεί τους τελευταίους δύσκολους μήνες για τη βασίλισσα.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν βύθισαν στην κρίση τη βασιλική οικογένεια τον περασμένο μήνα όταν ανακοίνωσαν ότι θα πάψουν να εκπληρώνουν τις βασιλικές τους υποχρεώσεις.

Ο δεύτερος γιος της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Άντριου, αποσύρθηκε από τα δημόσια καθήκοντά του τον Νοέμβριο εξαιτίας της εμπλοκής του στο σκάνδαλο με τον αμερικανό χρηματιστή Τζέφρι Έπστιν, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση κοριτσιών και ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στη φυλακή.

Στις αρχές του μήνα, ο μεγαλύτερος εγγονός της βασίλισσας, ο Πίτερ Φίλιπς, και η σύζυγός του Ότομ, ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο έπειτα από 12 χρόνια γάμου.

To άρθρο Επιδημία διαζυγίων στο Παλάτι! Ο νέος χωρισμός που καταρράκωσε την Βασίλισσα! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .Πηγή:newsit.gr