Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν πλέον στην κατοχή τους την εικόνα της γυναίκας με το βιτριόλι από κάμερα στην οδό Ακαδημίας.

Εκεί, την προηγούμενη ημέρα της επίθεσης, η ύποπτη γυναίκα κάνει τηλεφώνημα για να κλείσει το ταξί με το οποίο έφυγε από το σημείο στη Λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα. Και αυτό επειδή η γυναίκα φαίνεται να μη φοράει τη χειρουργική μάσκα!

Ωστόσο, η εικόνα από την κάμερα της οδού Ακαδημίας χρειάζεται τεχνική επεξεργασία γιατί έχει “πιάσει” τη γυναίκα από ύψος. Όμως, το σημαντικό του νέου ευρήματος είναι ότι υπάρχει μία πολλά υποσχόμενη γωνία λήψης. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει επεξεργασία της συγκεκριμένης οπτικής γωνίας και να φανούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της γυναίκας – φάντασμα.

Τώρα, από τη σωματοδομή, φαίνεται να είναι το ίδιο άτομο που πραγματοποιεί την επίθεση, καθώς οι αστυνομικοί έχουν ξεκάθαρη εικόνα από τη στιγμή που μπαίνει στο ταξί της διαφυγής, μόνο που εκεί φοράει χειρουργική μάσκα.

Επιπλέον φαίνεται πως τόσο στο βίντεο από την κάμερα της οδού Ακαδημίας, όσο και στο οπτικό υλικό από την Καλλιθέα, η βιτριολική γυναίκα φοράει την ίδια περούκα.

Πηγή: Newsit

Πηγή:tlife.gr