Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου, ένας γείτονας της άτυχης κοπέλας αποκάλυψε πως μια μαυροντυμένη γυναίκα παραφύλαγε στη γειτονιά, λίγους μήνες πριν την επίθεση με το βιτριόλι.

Ο γείτονας της 34χρονης που έχει ήδη καταθέσει στις Αρχές, αποκάλυψε πως λίγο πριν την καραντίνα, τον Ιανουάριο του 2020 είχε εντοπίσει τόσο ο ίδιος όσο κι άλλοι γείτονες την παρουσία μιας μαυροντυμένης γυναίκας που παραφύλαγε στη γειτονιά. Εκείνος και μερικοί ακόμη γείτονες είχαν θορυβηθεί φοβούμενοι μήπως πρόκειται για κάποιον που παρακολουθούσε με στόχο κάποια κλοπή και έγινε άμεσα ενημέρωση της αστυνομίας και των υπόλοιπων ενοίκων.

Μόλις όμως, ενημερώθηκαν για την επίθεση στην Ιωάννα, που μένει στη γειτονιά τους ενημέρωσαν την αστυνομία για το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγους μήνες.

Δες το video από την εκπομπή «Μαζί σου»:

Η κατάθεση του γείτονα έχει ήδη ληφθεί υπόψη από την αστυνομία!

The post Επίθεση με βιτριόλι: Γείτονας της 34χρονης κατέθεσε ότι μαυροντυμένη γυναίκα παραφύλαγε στη γειτονιά τον Γενάρη! appeared first on TLIFE.Πηγή:tlife.gr