Μετά από δύο εβδομάδες που το J2US δεν βγήκε στον αέρα λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, το βράδυ του Σαββάτου επέστρεψε για το τρίτο live του, πιο λαμπερό από ποτέ! Η πιο αγαπημένη παρέα του Σαββατόβραδου επέστρεψε μετά μουσικής, με ανατρεπτικά ντουέτα και εκπλήξεις, έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας!

Ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε στη σκηνή του J2US… ιπτάμενος, τραγουδώντας την “Παράνοια” αλλάζοντας τους στίχους, οι οποίοι αφορούσαν… τον κορονοϊό! “Ζήσαμε μια παράνοια, αλλά τώρα είμαστε εδώ! Όλα θα πάνε καλά. Η μεγάλη μας περιπέτεια έφτασε στο τέλος της. Ήμασταν οι πρώτοι που τηρήσαμε όλα τα μέτρα, φορέσαμε μάσκες, κάναμε τεστ 2-3 φορές το τεστ, ωστόσο υπήρξαν κρούσματα. Ο ιός αυτός δεν είναι αστείος. Κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να είμαστε υγιείς. Προσέχουμε για να έχουμε. Η υγεία όλων μας είναι πάνω από αυτό το show και από κάθε show. Πάμε να βρούμε το κέφι μας, να ξεχαστούμε λιγάκι και να διασκεδάσουμε!” σχολίασε ο παρουσιαστής.

Αφού τραγούδησε για τον κορονοϊό, θυμήθηκε και την παλιά εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή η οποία είχε κάνει είσοδο σε συναυλία από ψηλά γεμάτη λαμπάκια.

Μαζί του η απολαυστική παρέα των κριτών, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής, θα σχολιάσουν και θα βαθμολογούν τις ερμηνείες των παικτών, που έχουν προετοιμαστεί με coach τον Γιώργο Θεοφάνους.Πηγή:tlife.gr