Ελληνικό cheesecake με γιαούρτι από τον Άκη Πετρετζίκη. Συνταγή για ένα καταπληκτικό cheesecake από γιαούρτι με μέλι, καρύδια και φρέσκο θυμάρι.
Για τα υλικά θα χρειαστείτε:
Για τη βάση
250 γρ. μπισκότα τύπου digestive
100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Για την κρέμα
1200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 πρέζα αλάτι
2 κ.γ. χυμό λεμονιού
3 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
6 αβγά
2 κρόκους
1 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο για το άλειμμα της ταρτιέρας
μέλι, για σερβίρισμα
καρύδια, για σερβίρισμα
θυμάρι, φρέσκο, τα φύλλα του, για σερβίρισμα
Δείτε βήμα βήμα την εκτέλεση στο akispetretzikis.com