Δεν πηγαίνει και πολύ καλά η συγκατοίκηση ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους στο σπίτι του GNTM! Η Μαριαγάπη κάθισε και μάζεψε όλο το χάλι στην κουζίνα του σπιτιού του GNTM, ωστόσο, κάποιοι δεν το εκτίμησαν και προτίμησαν να βγάλουν “χολή”. Όπως, για παράδειγμα, η Ρασέλ, η οποία ακούγοντας την Μαρινέλα να μιλάει με τη Μαριαγάπη, είπε, μεταξύ άλλων:

«Ήθελα να κατέβω από το κρεβάτι και να την πλακώσω στο ξύλο. Θέλω να πω στην αγαπητή Μαρινέλα ότι είτε καθάριζε η Μαρινέλα είτε δεν καθάριζε ή όταν καθάριζε αυτή ή δεν καθάριζε, ούτως ή άλλως και πριν δεν τους εκτιμούσα, δεν περίμενα να καθαρίσουν για να τους εκτιμήσω».

«Το εκτιμώ που καθάρισε, αλλά με το σημείωμα δείχνεις ότι “εγώ το έκανα και ξέρω ότι το πρωί θα έρθουν οι κάμερες και θα το δουν όλοι και θα με αποθεώσουν και η μαμά μου θα είναι περήφανη”. Εντάξει, γελάω λίγο με αυτό, αλλά και πάλι δεν με ενοχλεί», είπε αρχικά ο Έντουαρντ.

Ο Δημοσθένης δεν είδε με… καλό μάτι το γράμμα, ενώ την ώρα που το διάβαζε η Ρασέλ είπε «δεν μπορώ να χάνω τζάμπα χρόνο με μαλ…ιες» κι έφυγε από την κουζίνα.

«Και είμαι στην κουζίνα και μπαίνει ο Αθανασόπουλος και λέει “εσείς τα αφήνετε όλα τα πιάτα”. Άντε γα…ου ρε μα…α Αθανασόπουλε να πούμε που φταίμε εμείς για όλα, μαλ…μα, επειδή υποστηρίζεις τη Μαριαγάπη. Τα έκανε off camera γιατί άμα υπήρχε κάμερα θα έλεγε τις μαλ…ιες του, θα τον βάζαμε στη θέση του όπως τον βάλαμε», είπε μετά ο Έντουαρντ.

Πηγή: zappITΠηγή:tlife.gr