Η Εθνική Ελλάδας δεν απέδωσε για ακόμα μία φορά καλό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ και να πέσει από την κορυφή του ομίλου της στο Nations League.

Ο προπονητής της “γαλανόλευκης”, Τζον Φαν Σιπ, δεν μετανιώνει, πάντως, για τις επιλογές του, τονίζοντας ότι θα έκανε τις ίδιες.

«Θα έκανα τις ίδιες επιλογές και αλλαγές. Πάντα είναι εύκολο να κάνεις κριτική κατόπιν εορτής. Τα παιδιά τα πήγαν καλά, δούλεψαν πολύ σκληρά κι έδωσαν τα πάντα. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά χρειαζόμασταν το πρώτο γκολ. Το Κόσοβο δεν είναι κακή ομάδα. Λυπούμαστε που δεν αξιοποιήσαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, τους δώσαμε την ευκαιρία να μείνουν μέσα στο παιχνίδι και μείναμε στο 0-0», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Δεν αρχίσαμε καλά το δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήταν θέμα κόπωσης όμως. Πιστεύω πως περισσότερο έλειπε η συγκέντρωση. Μετά ανεβάσαμε την απόδοσή μας και να φτιάχνουμε ευκαιρίες. Στο τέλος φρεσκάραμε την σύνθεσή μας σε κάποιες θέσεις, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε το γκολ».

Για το πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει τη δυστοκία της Εθνικής, είπε: «Είναι αλήθεια πως έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον τρόπο που παίζουμε, γιατί δημιουργούμε ευκαιρίες. Όμως είναι δεδομένο πως πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Θα πρέπει να είμαστε πιο εύστοχοι, γιατί έτσι κρατάμε τους αντιπάλους στο παιχνίδι και πιστεύουν πως μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Αυτό το πρόβλημα έχει δύο όψεις».

To άρθρο Εθνική Ελλάδας – Φαν Σιπ: «Θα έκανα τις ίδιες επιλογές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr