Με πρωτοβουλία φορέων της Νέας Ιωνίας, την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Νέας Ιωνίας, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία.

Τη διοργανώνουν οι φορείς: ενιαίο παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ της Ε.Α.Ε, Ιωνικός Σύνδεσμος, Α.Ο. ΠΕΡΙΣΣΟΥ και την αφιερώνουν στη μνήμη του ιατρού και δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Βλασσά και του τοπικού εκδότη και δημοσιογράφου Βασίλη Μαγκαναδέλλη.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:
«Ενισχύουμε τις ανάγκες των ασθενών του Γ.Ν. Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο (Αγία Όλγα) και σας καλούμε: την Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021, και ώρες 9.00 π.μ. έως 1.30 μ.μ, στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4 πλησίον ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας), να δώσουμε αίμα, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 10’ είναι αρκετά για να σώσεις μία ζωή!
Αιμοδοσία μια εθελοντική πράξη κοινωνικής προσφοράς, ευαισθησίας και Πολιτισμού.
Μια πράξη αλληλεγγύης και Αγάπης!
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail του Ιωνικού Συνδέσμου ionikossyndesmos@gmail.com ή στο τηλέφωνο 213-0337798. Η αιμοληψία θα γίνεται με ραντεβού».

Από την πλευρά του ο Α. Ο. Περισσού αναφέρει;  «Ξεπέρασε τον φόβο, ενημερώσου και χάρισε ζωή στον συνάνθρωπό σου!
H εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια πράξη αγάπης για τον συνάνθρωπό μας, που κρύβει οφέλη και για τον ίδιο μας τον εαυτό. Ο εθελοντής αιμοδότης έχει την ηθική ικανοποίηση ότι βοηθά να σωθεί μια ζωή, κάνει το χρέος του απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και συμβάλει στο να υπάρχει επάρκεια αίματος. Την ίδια ώρα όμως βοηθά και τον οργανισμό του, απλά δίνοντας αίμα».

www.ertnews.grΠηγή ert.gr