Ο Θοδωρής Παπαλουκάς θυμήθηκε την εποχή που αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Ολυμπιακό, αποκαλύπτοντας ότι είχε μιλήσει και με τον Παναθηναϊκό για να μετεγγραφεί στην ομάδα του Ομπράντοβιτς.

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή της Cosmote TV, ο Παπαλουκάς αναφέρθηκε ξανά και στις πολυσυζητημένες βολές που έχασε σε έναν από τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να χάσει ένα πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Παπαλουκά

«Δεν ξέρουμε αν θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα, αλλά αυτές οι βολές έπρεπε να είχαν μπει! Έκανα το λάθος να σκεφτώ τι θα επακολουθήσει. Ότι εγώ γύρισα στον Ολυμπιακό για να γράψω ιστορία και αυτό θα γίνει και εκεί δεν πρέπει να σκεφτείς, δεν βάζεις το συναίσθημα.

Βέβαια μετά ρίχνω τάπα, κερδίζουμε βολές δεν μπαίνουν. Θεωρητικά θα είχαμε κερδίσει, αλλά οι βολές πρέπει να μπουν γιατί είσαι αυτός που είσαι και είσαι εκεί για αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να στενοχωρήθηκε περισσότερο από μένα για αυτές τις βολές. Εγώ θα του κουβαλάω στην υπόλοιπη ζωή μου. Η ζωή συνεχίζεται, δεν ξέρω τι θα είχε γίνει. Μπορεί βέβαια και ο Ολυμπιακός να μην είχε πάρει δύο ευρωπαϊκά μετά. Άρα δεν υπάρχει κανένας που να ήθελε περισσότερο από εμένα να μπουν αυτές οι βολές».

Για τις επαφές με τον Παναθηναϊκό: «Είχαμε μιλήσει ένα χρόνο πριν πάρουμε την Ευρωλίγκα με τον Σισκάουσκας (2008). Συζητήσαμε ειλικρινά, εκτιμήθηκαν κάποια πράγματα. Τους απάντησε πως εγώ είμαι μια χαρά εδώ (ΤΣΣΚΑ) και μετά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πήγε στον Παναθηναϊκό».Πηγή:newsit.gr