Γλέντια και χαρές στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Πέτρου Πετράτου στο Αργοστόλι, μετά την επιτυχία που επιφύλαξε η κλήρωση του Τζόκερ, με το τυχερό δελτίο των 6.179.415,45 ευρώ να έχει καταχωρηθεί στο δικό του κατάστημα, μιλάει στο newsit.gr και αποκαλύπτει…

Όπως αναφέρει η χαρά του μετά την κλήρωση του Τζόκερ είναι διπλάσια, αφού το πρακτορείο του έχει μοιράσει κατά καιρούς αρκετά χρήματα στους συμπατριώτες του.

Μπορεί να μην υποψιάζεται ποιος είναι τυχερός, ωστόσο είναι σίγουρος που είναι κάποιος από τους συντοπίτες του, στον οποίο εύχεται σε καλή μεριά και μια άνετη ζωή.

“Είμαστε χαρούμενοι για την επιτυχία αυτή και ευχόμαστε στον τυχερό ή τυχερή γιατί δεν ξέρουμε ποιος ή ποια είναι να πιάσουν τόπο τα χρήματα αυτά. Δεν ξέρουμε ειλικρινά ποιος μπορεί να είναι, αλλά και ούτε να υποψιαστούμε το παραμικρό γιατί μόνο το Σαββατοκύριακο το πρακτορείο μας επισκέφτηκε πάρα πολύς κόσμος, όποτε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι” αναφέρει ο τυχερός πράκτορας και προσθέτει:

“Προφανώς και κάποιος ντόπιος είναι γιατί στα τζακ – ποτ παίζουνε πολλοί. Το συγκεκριμένο δελτίο είναι αυτοματοποιημένο μέσω του συστήματος τυχαίας επιλογής κοστίζει 15 ευρώ και αποτελείται από 30 στήλες. Οι πιθανότητες για να κερδίσεις ολόκληρο το ποσό είναι λίγες, αλλά ο κάτοχός του φαίνεται πως ήταν αρκετά τυχερός. Τέτοια παίχτηκαν αρκετά τις μέρες αυτές”.

Το πρακτορείο του κ. Πετράτου θεωρείται γούρικο στο Αργοστόλι γιατί δεν είναι και λίγες οι φορές που έχει μοιράσει κέρδη στους Κεφαλονίτες.

“Είμαστε αρκετά χρόνια πρακτορείο και θεωρούμαστε τυχερό εδώ στο Αργοστόλι γιατί και παλαιότερα είχαμε επιτυχίες στο Λόττο στο Λαχείο στο Προ-πο”.

To άρθρο "Είμαστε γουρλήδες" λέει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου του ΟΠΑΠ – Τι απαντά για τον κάτοχο του χρυσού δελτίου του Τζόκερ δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .Πηγή:newsit.gr