Η άνοιξη είναι εδώ και μάς καλεί να αφεθούμε στα χρώματά της, επιστρατεύοντας την φαντασία μας.

Η μεταμορφωτική της δύναμη είναι ικανή να αλλάξει την εμφάνιση και το σπίτι μας.

Αλλά ας σταθούμε στο δεύτερο και πιο συγκεκριμένα στην διακόσμησή του. Η καρδιά του σπιτιού χτυπά στο καθιστικό.

Εκεί που φτιάχνουμε αναμνήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, μοιραζόμαστε στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους μας, χαλαρώνουμε, αποσυμπιεζόμαστε από την καθημερινότητά μας, απολαμβάνουμε τον καφέ ή το ποτό μας.

Μια λεπτομέρεια μπορεί να αλλάξει εντελώς τον χώρο και να δώσει χαρακτήρα. Μιλάμε για το coffee table: το μικρό τραπεζάκι που μπορεί την άνοιξη να γίνει ένα μικρό έργο τέχνης.

Μπορείτε να τοποθετήσετε σε αυτό αρωματικά κεριά, φρέσκα, ανοιξιάτικα λουλούδια (ή μικρά γλαστράκια), μικρά βάζα (σε έντονα χρώματα ή με περίτεχνα σχέδια), δίσκους, σουβενίρ από ταξίδια σας, αγαπημένα σας βιβλία και περιοδικά μόδας (που δίνουν μια stylish πινελιά), άλμπουμ με αγαπημένες σας φωτογραφίες, ευφάνταστα μπολ σε έντονα χρώματα και πρωτότυπα σουβέρ.

Μπορείτε, ακόμα, να τοποθετήσετε ένα καλάθι κάτω από το τραπέζι του σαλονιού (σε αυτό το καλάθι μπορείτε να βάλετε αντικείμενα που θα θέλετε να έχετε συγκεντρωμένα). 

Αν θέλετε να κάνετε την διαφορά, μπορείτε αντί για το κλασικό coffee table, να τοποθετήσετε στο σαλόνι σας ένα μπαούλο με vintage χαρακτήρα ή κάποιο άλλο έπιπλο της αρεσκείας σου που μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως τραπεζάκι. 

Ακολουθούν ιδέες που θα σας εμπνεύσουν!Πηγή:bovary.gr