Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τη σύλληψη των συνεργών του 23χρονου συλληφθέντα για την άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Το βράδυ της Πέμπτης οι αρχές στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων 43 και 36 ετών, και κατάσχεση υλικού που θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και θανάσιμο τραυματισμό έπειτα από εκτεταμένες έρευνες της σε 13 Συνδέσμους Φιλάθλων, ακόμα και στο γήπεδο της Τούμπας. Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν μαχαίρια, σιδηρογροθιές, λοστοί και άλλα αντικείμενα.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών σε χώρους φιλάθλων αθλητικών σωματείων επεκτείνονται και εκτός Θεσσαλονίκης. Δύο έρευνες διενεργήθηκαν στην Ήπειρο, ενώ έγιναν και συλλήψεις.

Τη Δευτέρα απολογείται ο 23χρονος συλληφθείς για σωρεία κακουργημάτων και πλημμελημάτων μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονία από κοινού με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα. Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες, ωστόσο στοιχεία της Αστυνομίας τον ταυτοποιούν. Παράλληλα και στο πλαίσιο του αυτοφώρου, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4,3 ετών και χρηματική ποινή 2.200 ευρώ για τα ευρήματα που εντοπίστηκαν σε Σύνδεσμο φιλάθλων.

www.ertnews.grΠηγή ert.gr