Οι ηλεκτρονικές συσκευές της 33χρονης άρχισαν να «μιλούν» και να αποκαλύπτουν τις διαδικτυακές αναζητήσεις της που σχετίζονται με τοξικές ουσίες και φάρμακα.

Η έρευνα της Αστυνομίας έδειξε ότι από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι τις 30 Μαρτίου έκανε συνολικά 27 αναζητήσεις στο Google για ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο.

Η έρευνα επικεντρώθηκε σε αναζήτηση που έγινε στις 17 Ιανουαρίου, 12 ημέρες πριν τη δολοφονία της 9χρονης, όταν η κατηγορούμενη επισκέφτηκε ιστοσελίδα για αναισθητικά φάρμακα, όπου μεταξύ άλλων υπήρχε αναφορά στον όρο κεταμίνη.

Σε νέες δηλώσεις της μέσα από τη φυλακή η 33χρονη επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με την κεταμίνη και ότι η ουσία αυτή υπήρχε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η κόρη της.

«Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά- σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης. Εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί», δήλωσε στο Mega.

Η εργαστηριακή εξέταση των ψηφιακών πειστηρίων έδειξε ότι η 33χρονη αναζήτησε στο διαδίκτυο την ημέρα της σύλληψής της τους όρους «κεταμίνη», «κεταμίνη φαινοβαρβιταλη» και «υδροχλωρική κεταμίνη»

Η ανακριτική διαδικασία θα συνεχιστεί τη Μεγάλη Εβδομάδα, με καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών, που σχετίζονται με την υπόθεση.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης

www.ertnews.grΠηγή ert.gr