Διπλό έγκλημα στο Λουτράκι – Έγκλημα πάθους δείχνουν τα πρώτα στοιχεία (video)

Έγκλημα πάθους δίνουν τα στοιχεία για το διπλό έγκλημα στο Λουτράκι. Τα χτυπήματα στα θύματα, τον 42χρονο φαρμακοποιό και τη 43χρονη γυναίκα από την Ουκρανία ήταν πολλαπλά, ενώ από την εξοχική κατοικία στην οποία βρέθηκαν οι σοροί δεν λείπει τίποτα. Βασικός ύποπτος είναι ο πρώην σύντροφος της 43χρονης, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση και τα δύο θύματα έφεραν τραύματα από θλων και τέμνων όργανο, κατά τις πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών της ασφάλειας. Πιθανότατα γεωργικό εργαλείο ή μπαλτά.

Γείτονας της 43χρονης είδε αίματα στην εξώπορτα του σπιτιού και κάλεσε την αστυνομία. Ο δράστης είχε κλειδώσει την εξώπορτα με λουκέτο.

Το Ι.Χ., που ανήκε στην 43χρονη, βρέθηκε καμένο στην περιοχή Βηθλεέμ, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι που διαπράχθηκε το διπλό έγκλημα.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας αναμένουν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις και το DNA από τα ρούχα του ζευγαριού, ενώ έχει γίνει και αίτημα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Ο εντοπισμός του φονικού οργάνου είναι πολύ σημαντικός, για να προχωρήσει η ιατροδικαστική υπηρεσία σε σύγκριση των τραυμάτων που φέρουν τα δύο θύματα.

Σημαντικό στοιχείο για την ΕΛ.ΑΣ. είναι το γεγονός ότι ο δράστης επέλεξε να φύγει με το αυτοκίνητο της 43χρονης και όχι με το αυτοκίνητο του 42χρονου το οποίο επίσης ήταν σταθμευμένο έξω από την εξοχική κατοικία. Γεγονός που κατά την Αστυνομία δείχνει σχέση του δράστη με τη 43χρονη γυναίκα.

Τα δύο θύματα δεν φαίνεται να αντέδρασαν ίσως γιατί αιφνιδιάστηκαν και μάλιστα σε ένα μικρό χώρο περίπου 20 τετραγωνικά.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη, Πέγκυ Προύσαλη

www.ert.grΠηγή ert.gr