Η Lady Gaga, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο πλανήτης λόγω της εξάπλωσης την πανδημίας του κορονοϊού, ενώνει τις δυνάμεις της με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον φιλανθρωπικό κοινωνικό οργανισμό Global Citizen και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και όλοι μαζί διοργάνωσαν μία συναυλία για καλό σκοπό.

Η συναυλία «One World: Together at Home» έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 18 Απριλίου και ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν χρήματα που θα δοθούν για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η συναυλία θα μεταδοθεί live από δίκτυα όπως τα αμερικανικά ABC, NBC και CBS, το βρετανικό BBC αλλά και με live streaming μέσα από YouTube, Facebook, Instagram, Twitch, Amazon Prime Video και Apple.

Μέχρι στιγμής, μάλιστα, έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 35 εκατομμύρια δολάρια για τoν Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Χρήματα που θα διατεθούν για ιατρικό εξοπλισμό και για τη στήριξη στην προσπάθεια ανάπτυξης φαρμάκων και εμβολίων.

Εκτός από τη Lady Gagaμ στη συναυλία θα συμμετέχουν και οι: Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong (Green Day), Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder (Pearl Jam), Elton John, FINNEAS, Idris και Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan και Stevie Wonder.

Οικοδεσπότες της συναυλίας θα είναι οι οι Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel και Stephen Colbert, ενώ πρόκειται να υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και guest stars.

Με πληροφορίες του BBC

Πηγή:tlife.gr