Πιο ευτυχισμένη και ευλογημένη από ποτέ νιώθει εδώ η Αλεξάνδρα Ούστα από την ημέρα που έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η αγαπημένη ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 21 Φεβρουαρίου, αλλά εκείνη και ο σύζυγός της Γιάννης Σαρακατσάνης επέλεξαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και έτσι η είδηση έγινε γνωστή λίγες εβδομάδες αργότερα, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο Open.

Η Αλεξάνδρα είναι ξετρελαμένη με τον γιο της και, ως λάτρης του Instagram, δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της μαζί του. Έτσι, λοιπόν, και αυτή τη φορά, η ηθοποιός δημοσίευσε ένα ακόμα τρυφερό στιγμιότυπο με τον μικρό της πρίγκηπα, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να τον θηλάζει στη βεράντα του σπιτιού της.

«5 μήνες ένα υπέροχο ταξίδι, 5 μήνες αποκλειστικός θηλασμός και συνεχίζουμε… Τα οφέλη του μητρικού θηλασμού είναι πολλά και αναντικατάστατα! Ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) συνιστά το μητρικό θηλασμό για τουλάχιστον 2 χρόνια. Το ποσοστό γυναικών που δεν μπορούν να θηλάσουν λόγω κάποιου παθολογικού προβλήματος, είναι πολύ πολύ μικρά! Αν υπάρχει κάποιο μυστικό για να πετύχουμε θηλασμό χωρίς προβλήματα και χωρίς να σαμποτάρουμε την ίδια μας τη φύση, αυτό είναι η σωστή ενημέρωση από επιστημονικά άρθρα και καταγραφές και η βοήθεια (εφόσον χρειαστεί) από πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας. Η γνώση είναι δύναμη!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Πηγή:tlife.gr