Οταν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σου το αφιερώνεις στην φωτογραφική καταγραφή της ομορφιάς και των στιγμών της, δεν σου δημιουργείται εύκολα η ανάγκη να επιδείξεις προσωπικές φωτογραφικές σου στιγμές.

Ενας ταλαντούχος και έμπειρος φωτογράφος τον οποίο εμπιστεύονται σημαντικές προσωπικότητες, λαμπερά πρόσωπα, μεγάλοι οίκοι και επιτυχημένα έντυπα, έγινε την περασμένη σεζόν ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στο τηλεοπτικό κοινό: μιλάμε για τον κριτή του GNTM, Δημήτρη Σκουλό.

Ο Δήμητρης Σκουλός δεν συνηθίζει να μοιράζεται στιγμές από την οικογενειακή του ζωή μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media.

Το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουνίου, οι ακόλουθοί του στο Instagram εξεπλάγησαν όταν είδαν εκείνον και την όμορφη σύζυγό του να ποζάρουν στον φακό για έναν πολύ ευχάριστο λόγο. Το ζευγάρι γιορτάζει 11 χρόνια συζυγικής ζωής: με μια φωτογραφία στο Instagram ο Δημήτρης Σκουλός μάς έδειξε έναν από τους λόγους που τον κάνουν συνεχώς να χαμογελά. Την Τζέλα.

«Αυτή η γυναίκα έκανε ένα μεγάλο λάθος πριν 11 χρόνια και με παντρεύτηκε» έγραψε χαρακτηριστικά και οι followers τους γέμισαν τον λογαριασμό του με δεκάδες ευχές.

 Πηγή:bovary.gr