Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» παραχώρησαν δηλώσεις η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος. Το ζευγάρι επισκέφτηκε το εστιατόριο του κριτή του MasterChef,  Σωτήρη Κοντιζά, και αμέσως μετά το δείπνο απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου.

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση για το Globetrotters και έμαθαν τα νέα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Παράλληλα, από την ίδια εκπομπή δήλωσε η Μαρία Μπέη ότι έμαθαν και ότι χώρισαν, κατά τη διάρκεια που εμείς βλέπαμε ακόμα τα επεισόδια στην τηλεόραση. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Δεν ισχύει ότι θα είμαστε στο Globetrotters. Δεν έχουμε υπογράψει ούτε συμφωνήσει κάτι. Είμαστε μαζί σχεδόν επτά μήνες. Δεν είχαμε χωρίσει ποτέ. Ποιος ρουφιάνος το είπε αυτό; Γιατί από τη δική σας την εκπομπή το ακούσαμε. Ήμασταν στη Θεσσαλονίκη εκείνη τη στιγμή όταν είδαμε την εκπομπή σας. Ήμασταν δίπλα-δίπλα. Ξαφνικά μάθαμε πως χωρίσαμε. Ήταν λίγο άβολο είναι η αλήθεια και δημιούργησε κάποια θεματάκια. Όχι σε σχέση με εμάς, αλλά για τα μηνύματα που μας έστελναν οι άλλοι».

Δες το βίντεο:

Πηγή:tlife.gr