Αντιδράσεις υπήρξαν στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks με την Τζένη Γεωργιάδου να στρέφεται ενάντια στον Στέλιο Κουδουνάρη σε σχέση με την κριτική που έκανε για την εμφάνιση της Αρετής Λις. Ο κριτής ανέφερε ότι το στυλ που επέλεξε η τελευταία δεν την κολακεύει κι είναι λάθος λόγω του ότι η περιφέρειά της είναι ανοιχτή κι έχει πιο μακριά πόδια.

Αυτό πυροδότησε την την αντίδραση της Τζένης Γεωργιάδου η οποία ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή κύριε Κουδουνάρη αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα ειλικρινά γιατί έχετε κάνει κάποια σχόλια για τον σωματότυπό της που είναι απαράδεκτα. Ότι έχει κάποια παραπάνω κιλά. Αυτό δεν έχει να κάνει κάτι με την αισθητική της, έτσι είναι το σώμα της. Δεν θέλω να ακούγονται τέτοια μηνύματα έξω.»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης απάντησε: «Είπα κάτι για το σώμα της; Εγώ σαν Στέλιος Κουδουνάρης και σαν σχεδιαστής και επαγγελματίας θεωρώ ότι όλα τα ρούχα δεν πάνε σε όλους τους ανθρώπους. Είπα ότι επειδή έχει πιο ανοιχτή περιφέρεια κι αδύνατα πόδια, αυτή η φούστα δεν της ταιριάζει. Άμα είναι ο καθένας να φορά ότι του κατέβει και να έρχεται εδώ πέρα και να μην μπορούμε να πούμε σου πάει, σε παχαίνει, σε κονταίνει, σε ψηλώνει, να πάμε όλοι σπίτια μας και να τελειώνουμε. Θεωρείς ότι έχω προσβάλει την Αρετή για το σώμα της; Έχεις καταλάβει κάτι λάθος. Είμαι υπέρμαχος της αγάπης για το σώμα, ο καθένας πρέπει να αγαπά τον εαυτό του με τα ρούχα που επιθυμεί, φτάνει να μην προσβάλλει και να μην καταπατά τα δικαιώματα των άλλων ανθρώπων. Τα ρούχα δεν πάνε σε όλους, αν δεν συμφωνείς κακώς ήρθες.»

Στο τέλος ήρθε κι παρέμβαση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που υπερασπιζόμενη τον Στέλιο Κουδουνάρη «κάρφωσε» την Τζένη Γεωργιάδου για δημόσιες σχέσεις με τις υπόλοιπες παίκτριες κι ότι θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις.

Πηγή: zappIT

 Πηγή:tlife.gr