Εκ νέου “λουκέτο” σε μπαρ στο Ηράκλειο έβαλε η Αστυνομία, καθώς λειτουργούσε μετά τα μεσάνυχτα.

Στο πλαίσιο των ελέγχων που κάνει η ΕΛΑΣ για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού, εντοπίστηκε το εν λόγω μπαρ που βρίσκεται στην περιοχή του Παγκρητίου στο Ηράκλειο, να μη τηρεί το ωράριο, με αποτέλεσμα να “σφραγιστεί” για 20 ημέρες.

Την πρώτη φορά που είχε βρεθεί στο “στόχαστρο” της ΕΛ.ΑΣ, είχε πάλι διαπιστωθεί παράβαση του ωραρίου, ωστόσο τότε είχε επιβληθεί 3ημερο κλείσιμο της επιχείρησης, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, καθώς και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

16 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε όλη την Κρήτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το βράδυ της Πέμπτης πάντως καταγράφηκαν επίσης πολλές παραβάσεις στην Κρήτη για μη χρήση μάσκας.

Για την ακρίβεια βεβαιώθηκαν 16 παραβάσεις εκ των οποίων οι 8 αφορούσαν στο Ηράκλειο. Οι 4 βεβαιώθηκαν σε επιβάτες λεωφορείου που δεν φορούσαν μάσκα, ενώ οι άλλες 4 σε εργαζόμενους καταστημάτων εστίασης.

2 παραβάσεις καταγράφηκαν στα Χανιά και πάλι σε επιβάτες λεωφορείου και 1 στο Ρέθυμνο σε κατάστημα εστίασης από εργαζόμενους.

4 όμως παραβάσεις καταγράφηκαν και στο Νομό Λασιθίου. Οι 2 ήταν πελάτες πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών, 1 σε σούπερ μάρκετ και άλλο ένα σε εργαζόμενο καταστήματος εστίασης.

To άρθρο Δεν έβαλαν μυαλό! “Σφράγισαν” για δεύτερη φορά μπαρ στο Ηράκλειο – Ήταν ανοιχτό μετά τα μεσάνυχτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr