3. Ο καθαρισμός είναι επίσης ένα παιχνίδι στο οποίο κάθε συνδυασμός είναι επιτυχημένος

Είτε τα προϊόντα χρησιμοποιούνται μεμονωμένα ή σε συνδυασμό, απλά ακολουθήστε τα βήματα και επιλέξτε την υφή που ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ανάμεσα σε πολλές αισθητικές εμπειρίες και χρήσεις.

Το LE LAIT και το LE LAIT FRAÎCHEUR D’EAU εφαρμόζονται με τα δάχτυλα και αφαιρούνται με ένα βαμβάκι, ενώ το L’HUILE, LE LAIT DOUCEUR D’HUILE και LA MOUSSE εφαρμόζονται επίσης με τα δάχτυλα, αλλά ξεπλένονται με νερό.

Όσο για το LE TONIQUE, γλιστράει με ένα βαμβάκι: αφαιρεί και το τελευταίο ίχνος μακιγιάζ και καταπραΰνει το δέρμα το βράδυ, αλλά και το ξυπνά το πρωί.

L’HUILE ANTI-POLLUTION CLEANSING OIL

Διαμορφωμένο με εξαιρετικά εκλεκτά λάδια φυσικής προέλευσης, το L’HUILE προσφέρει τέλεια αφαίρεση του make up χωρίς να δημιουργεί ένα λιπαρό φιλμ στο δέρμα. Σε επαφή με το νερό η μεταξένια του υφή μετατρέπεται σε γαλακτώδη. Αυτό το λεπτό και αισθησιακό βήμα καθαρισμού αφήνει το δέρμα ελαστικό, φωτεινό και χωρίς μακιγιάζ.

Πώς χρησιμοποιείται:

Απλώστε 1 ή 2 δόσεις στην παλάμη του στεγνού χεριού σας. Κάντε μασάζ σε στεγνό πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις. Συνεχίστε στα χείλη, τα βλέφαρα, τις βλεφαρίδες κάνοντας μικρούς κύκλους με τις άκρες των δακτύλων. Δημιουργήστε αφρό με ζεστό νερό.

Ξεπλύνετε καλά όλο το πρόσωπο. Σκουπίστε απαλά με μια καθαρή πετσέτα.

 Πηγή:bovary.gr