Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Γιώργου Μαυρίδη. Ο γνωστός παρουσιαστής και τα τρία μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου της εκπομπής ”Into the skin”, που θα προβληθεί σε λίγο καιρό μέσα από τη συχνότητα του Open, έφτασαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE

Ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες τους μετά τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στο αεροδρόμιο ”Σίτυ Χουάρες” του Μεξικό, επέστρεψαν στην Ελλάδα. Ο ίδος με το τηλεοπτικό συνεργείο ταξίδεψαν στο Μεξικό, με σκοπό, να κάνουν γυρίσματα, στο εξωτικό θέρετρο, Κανκούν. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών οι μεξικανικές αρχές, επειδή δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτούνται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες, κατά την άφιξη τους, δηλαδή για παράδειγμα, τα ξενοδοχεία όπου είχαν κλείσει για μείνουν. Αποτέλεσμα ήταν οι μεξικανικές αρχές να δώσουν εντολή να παραμείνουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών όταν ενημερώθηκε για την κράτηση του Γιώργου Μαυρίδη και των άλλων τριών ατόμων παρενέβη και στην συνέχεια οι μεξικανικές αρχές έδωσαν εντολή να επιβιβαστούν στην επόμενη πτήση με προορισμό την Ελλάδα. Ωστόσο, όταν έφτασε η στιγμή να επιστρέψουν αναγκάστηκε μαζί με τους συνεργάτες του να αρνηθούν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο και να προχωρήσουν σε “ανταρσία” καθώς δεν τους επέτρεπαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στη Βραζιλία.

Δες φωτογραφίες από την άφιξη του Γιώργου Μαυρίδη στο αεροδρόμιο:

Φωτογραφίες: Πέτρος ΧόντοςΠηγή:tlife.gr