Το makeover στο GNTM είναι το επεισόδιο που όλοι περιμένουν κάθε χρόνο με τεράστιο ενδιαφέρον ενώ οι αντιδράσεις των παικτών τις περισσότερες φορές δεν είναι τόσο θετικές όταν βλέπουν τι έχουν επιλέξει οι ειδικοί για τον καθένα. (Δες εδώ τις αλλαγές στα hairlooks των μοντέλων στο χθεσινό επεισόδιο)

Mετά λοιπόν το χθεσινό makeover, o coach του ριάλιτι μοντέλων Γιώργος Καράβας, αφού δέχτηκε αρκετά μηνύματα στο instagram για το δικό του hairlook αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία του με τους διαδικτυακούς του φίλους. 

Δες εδώ πως σχολίασε το twitter το χθεσινοβραδινό makeover του GNTM

“Επειδή πολύς κόσμος με ρωτάει για τα μαλλιά μου, θα ήθελα να γνωρίζετε το εξής :
Το 2010 και ενώ είχα τελειώσει από τη θητεία μου στο Ναυτικό , αποφάσισα να ξανά αφήσω τα μαλλιά μου να μακρύνουν , μαζί με τα γένια που είχα ήδη κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο σώμα. Ήταν η εποχή που πειραματιζόμουν με το προσωπικό μου στυλ . Τα γένια ήταν κάτι που δεν το εβλεπες σχεδόν πουθενά τότε , πλην ελαχίστων εξαιρέσεων σε άτομα του χώρου , που ακόμα και τώρα έχω πολύ υψηλά σε εκτιμηση και αγάπη ( Νικολας Γεωργίου , Παρασκευας Μπουμπουρακας κ.α. ) Σημείο αναφοράς στην επιλογή του κουρέματος μου ήταν το τοπ Μοντελ Jon Kortajarena που μέχρι και τώρα που μιλάμε προσωπικά μιλώντας είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο κομμάτι men’s fashion. Μέχρι σήμερα έκτοτε δεν έχουν υπάρξει σημαντικές αλλαγές σε αυτό , γιατί πολύ απλά αυτό είμαι εγώ, πράγμα το οποίο με έχει οδηγησει επαγγελματικά και προσωπικά στο σήμερα” έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

Ο Γιώργος Καράβας τα τελευταία 8 χρόνια είναι παντρεμένος με τη Ραφαέλα Ψαρού Μαυράκη και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.Πηγή:tlife.gr