Τα πρώτα του γενέθλια με ένα μεγάλο πάρτυ στον κήπο του σπιτιού του γιόρτασε ο μικρός Αντώνης Βαρδής. Ο γιος του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφιδά έγινε ενός έτους και φυσικά οι διάσημοι γονείς του ετοίμασαν μια ξεχωριστή γιορτή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Το πάρτυ στήθηκε στον κήπο του σπιτιού και τα παιδάκια που βρέθηκαν εκεί με τους γονείς τους απόλαυσαν γλυκά και παγωτό από ένα ειδικό βανάκι, ενώ δεν σταμάτησαν και τα παιχνίδια με τους φίλους τους. Highlight του πάρτυ ήταν, φυσικά, οι δυο τούρτες που έσβησαν τα παιδιά του ζευγαριού. Η μία ήταν για τα πρώτα γενέθλια του μικρού Αντώνη και η άλλη για την μικρή Κατερίνα, που είχε τα γενέθλιά του τον Μάη, αλλά λόγω καραντίνας δεν κατάφερε να τα γιορτάσει. Στο πάρτυ, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γιαννιάς με την Έλλη Παντελιδάκη και τα παιδιά τους.

«Σαν σήμερα πριν 1 χρόνο γεννήθηκε αυτός εδώ ο άντρας, αυτή η απίστευτη φατσούλα, περασαμε λιγάκι δύσκολα,έκανες πολύ αισθητή την παρουσία σου πρίγκιπά μου, αλλά όλα ανήκουν στο παρελθόν, είσαι έρωτας μεγάλος!!!

Να σε χαιρόμαστε, να ζήσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένος με υγεία αγγελούδι μου, θα είμαστε για πάντα δίπλα σου… Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα…», έγραψε σήμερα η Νατάσα Σκαφιδά στο Instagram για τα πρώτα γενέθλια του γιου της.

Ενώ και ο Γιάννης Βαρδής έγραψε: «Γίναμε ενός σήμερα! Ζόρικος και αγαπησιάρης όπως ο παππούς ο Αντωνάκης. Να σε χαιρόμαστε αντράκι μου».

Δες φωτογραφίες:

Να τους ζήσουν!

Πηγή:tlife.gr