Χρειάζονται μόνο πέντε λεπτά προετοιμασίας για ένα λαχταριστό σνακ που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. 

  • Κόβουμε τα καρότα σε κομμάτια και τα βάζουμε στο μλπέντερ μαζί με το γιαούρτι, τον κουρκουμά, το τζίντζερ, το αλάτι και το ξίδι.
  • Χτυπάμε για 1 λεπτό μέχρι να διαλυθούν τα καρότα και να έχουμε ένα πορτοκαλί ομοιόμορφο μείγμα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ.
  • Καθαρίζουμε το μήλο από τη φλούδα και τα σπόρια. Το κόβουμε σε κυβάκια 0,5 εκ., τα προσθέτουμε στο μπολ με το γιαούρτι, και ανακατεύουμε.
  • Σερβίρουμε με μήλο κομμένο σε φέτες και πασπαλίζουμε με κανέλα.

Δείτε βήμα – βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com





Πηγή:gossip-tv.gr