Μια ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για την Αντελίνα Βαρθακούρη, μιας και έχει τα γενέθλιά της. Η ξανθιά παρουσιάστρια συμπληρώνει 36 χρόνια ζωής και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Έτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ηλικία της σχολιάζοντας:

«Ευτυχία είναι να μην χαμογελώ κάθε στιγμή αν δεν το θέλω, να μπορώ να δείξω κάθε μου συναίσθημα γυμνό όπως το αισθάνομαι, ευτυχία είναι να μπορώ να γελάσω και να κλάψω με την ίδια ένταση, να μην φοβάμαι να δείξω την ευαισθητη πλευρά μου, να μπορώ και να θέλω να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους με κατανόηση κι αγάπη, να βάζω το κλειδί στην πόρτα μου και ανοίγοντας να αντικρίζω αυτούς που είναι το λιμάνι μου, να αντιμετωπίζω την επιτυχία και την αποτυχία με τον ίδιο τρόπο, να αντέχω να θυμάμαι πως το χρήμα δεν είναι το παν, να τιμώ τους φίλους μου, να μην θεωρώ τον εαυτό μου ξεχωριστό, να μπορώ να είμαι φυσιολογικά απλή σε μια κοινωνία που ζητά το αντίθετο, να ζω “ελεύθερη”…

Ευτυχία είναι πολλά αλλά κυρίως η ανθρωπιά και η αγάπη στις καρδιές όλων μας που πάντα πονούν όταν μεγαλώνουν….είναι όμορφο το ταξίδι αρκεί να ξέρεις να το εκτιμάς. Χρόνια μου πολλά…36 σήμερα! @harryvarthakouris Μελωδάκι μου, Λιονάκι μου, μανούλα, πατέρα σας λατρευω και σας ευχαριστώ για όλα!!! Πελώριο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τις αμέτρητες και τόσο συγκινητικές ευχές…κάθε καλό για εσάς και τις οικογένειες σας!!!».

Χρόνια πολλά!

Πηγή:tlife.gr