Η χθεσινή ημέρα ήταν αναμφίβολα η πιο ξεχωριστή στη ζωή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, αφού αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά των Σπετσών. (Δες εδώ πως έφτασε η νύφη στο εκκλησάκι)

Σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία κάτι που αποδεικνύεται και από το χαμόγελο που ήταν συνεχώς ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους. (Δες εδώ φωτογραφίες και βίντεο από την ώρα του μυστηρίου). Μάλιστα μετά το τέλος του μυστηρίου η ερμηνεύτρια και ο γνωστός δικηγόρος που είναι λάτρεις των ελληνικών παραδόσεων χόρεψαν έξω από το εκκλησάκι με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων. (Δες εδώ τον πρώτο χορό του ζευγαριού).

Δύο από τους κουμπάρους στο γάμο του ζευγαριού, δεν ήταν άλλοι από τον καλό φίλο του γαμπρού και γνωστό ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος συνοδευόταν από την εντυπωσιακή σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, καθώς και τη Σάννυ Μπαλτζή, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη γνωριμία τους.

Όλοι οι καλεσμένοι του γάμου, που λόγω κορονοϊού δεν ξεπερνούσαν το επιτρεπόμενο όριο, τήρησαν τα μέτρα προστασίας φορώντας μάσκες, ενώ εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο καλός φίλος και συνεργάτης της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, που συνοδευόταν από τη σύντροφό του Τζίνα Βαρελά. (Δες εδώ τον Πάνο Μουζουράκη με τη σύντροφό του στο γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου)

Παρακάτω μπορείς να δεις το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου

Ισηδώρα Σιδέρη – Σπύρος Δημητρίου – Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Γιάννης Ζουγανέλης

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την πεθερά της

Φωτογραφίες : Πέτρος ΧόντοςΠηγή:tlife.gr