κορονοϊός

Ο κορονοϊός ξεκληρίζει οικογένειες. Στο Βόλο δύο αδέρφια πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών…

Πίσω από τους αριθμούς των θυμάτων του δεύτερου και σφοδρότερου κύματος κορονοϊού υπάρχουν άνθρωποι, σύζυγοι, παιδιά, οικογένειες. Οι συμπολίτες που έχασαν τη ζωή τους προσβεβλημένοι από κορονοϊό και νοσηλεύτηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου συνεχώς αυξάνονται.

Σήμερα δύο ακόμη ηλικιωμένοι «έφυγαν» από τη ζωή, αφήνοντας πίσω τους οικογένειες, φίλους, συγγενείς και γείτονες. Μάλιστα, πίσω από την καταγραφή των αριθμών υπάρχουν οι ιστορίες των ανθρώπων, που έδωσαν τη δική τους μάχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, 75χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της και αποτελεί το τελευταίο θύμα του κορoνοϊού στο Νοσοκομείο Βόλου, λίγες ώρες νωρίτερα έχασε από κορoνοϊό και τον αδερφό της, που νοσηλεύονταν κaι εκείνος στο Αχιλλοπούλειο.

Και δεν είναι η μόνη τραγική ιστορία. Ο κορoνοϊός έχει ξεκληρίσει οικογένειες στον Βόλο. Μέσα στον Νοέμβριο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έφυγε από τη ζωή με απόσταση μίας ημέρας. Ο 90χρονος και η 86χρονη σύζυγός του νοσηλεύονταν στην Α’ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου.

Click4more: Σπαρακτικές σκηνές σε κηδεία θύματος κορονοϊού στο νεκροταφείο της Θέρμης – Το ξέσπασμα της μάνας

Πρώτος μία Τρίτη του Νοέμβρη έφυγε από τη ζωή ο 90χρονος και σχεδόν 24ωρες μετά κατέληξε και η σύζυγός του, ενώ και πριν λίγες ημέρες ακόμη ένα ζευγάρι ηλικιωμένων «χτυπημένοι» από τον κορoνοϊό «έφυγαν» από τη ζωή με διαφορά λίγων μόνον ημερών.

Την ίδια ώρα δεκάδες ασθενείς δίνουν τη δική τους μάχη με τον ιό στις κλινικές και στη ΜΕΘ κορωνοϊού, ελπίζοντας να τα καταφέρουν και να βγουν νικητές.

To άρθρο Βόλος – Κορονοϊός: Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία με δύο νεκρά αδέρφια μέσα σε λίγες ώρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr