Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι διασώστες του ΕΚΑΒ στον Βόλο, καθώς αυξήθηκαν κατακόρυφα τα περιστατικά ασθενών με κορωνοϊό που μεταφέρουν στα επείγοντα του νοσοκομείου.
Στο μεταξύ, ένας ακόμη θάνατος από τον κορωνοϊό καταγράφηκε χθες στο Νοσοκομείο του Βόλου. Πρόκειται για 66χρονο που νοσηλευόταν ανεμβολίαστος στη ΜΕΘ covid του “Αχιλλοπούλειου”. Σήμερα έχασε τη μάχη για τη ζωή και μια 64χρονη που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Βόλου. Σήμερα στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται συνολικά 72 ασθενείς σε κλινικές covid, θαλάμους αρνητικής πίεσης και στη ΜΕΘ κορωνοϊού. Χθες η Μαγνησία κατέγραψε νέο αρνητικό ρεκόρ ημερήσιων μολύνσεων με 545 κρούσματα.
Στο μεταξύ, διασωληνωμένη μεταφέρθηκε σήμερα νωρίς το πρωί μία 13χρονη κοπέλα από το Νοσοκομείο Βόλου στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Η 13χρονη μεταφέρθηκε από συγγενείς της στο Τμήμα επειγόντων του Νοσοκομείου, καθώς είχε πάθει ηλεκτροπληξία. Επειδή η κατάστασή της ήταν σοβαρή κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου.


Δείτε το Video στο κανάλι μας στο youtube