Όχι δεν είναι τελικά τόσο εύκολο!

Πραγματικά δεν ξέρω γιατί υπάρχει η φράση «ούτε ένα αβγό δεν ξέρει να βράσει» για το άτομο εκείνο που γενικά δεν έχει ιδέα από μαγειρική, αλλά θα ήθελα να τονίσω, ότι το βράσιμο ενός σωστού αβγού, δεν είναι ούτε εύκολο ούτε και πάντα πετυχημένο.

Μιλώντας ως άτομο που δεν έχει ιδέα από μαγειρική λοιπόν, και έχοντας επιχειρήσει πολλές φορές να βράσω ένα αβγό, παρατήρησα με μεγάλη μου λύπη, ότι όλες μου οι προσπάθειες στέφονταν με μεγάλη αποτυχία.

Είτε μου άνοιγε κατά τη διάρκεια του βρασμού, είτε πετούσα το μισό στο καθάρισμα, είτε ήταν τόσο μελάτο, που δεν μπορούσα να το φάω.

Και επειδή το αβγό το αγαπώ και το θέλω στη διατροφή μου, αποφάσισα να το ψάξω λίγο παραπάνω μπας και καταλάβω επιτέλους ποιο είναι το μυστικό εκείνο που θα μου δώσει την τέλεια υφή. Και το βρήκα!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr





Πηγή:gossip-tv.gr