Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας έχουν μπει για τα καλά στους ρυθμούς που επιβάλλει η νέα μας καθημερινότητα και προσπαθούν να την κάνουν όσο το δυνατόν πιο όμορφη. Οι δυο τους βρίσκονται εδώ και πολλές ημέρες μέσα στο σπίτι μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους, Μιχαήλ Άγγελο και Ειρήνη Χρυσή, υπακούοντας με αυτόν τον τρόπο στις εντολές του Υπουργείου Υγείας και προστατεύοντας τόσο τη δική τους υγεία όσο και των ευπαθών ομάδων.

Η γνωστή φωτογράφος και ο ταλαντούχος ηθοποιός έχουν κάνει μια μικρή παύση από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και έχουν αφοσιωθεί ακόμη περισσότερο στα παιδιά τους, μιας και η ζωή τους έχει αλλάξει πολύ. Οι τέσσερίς τους φροντίζουν να περνούν δημιουργικά το χρόνο τους και να κάνουν πράγματα που αγαπούν. Μετά από τόσες ημέρες κλεισμένοι στο σπίτι, η Ρούλα Ρέβη θέλησε σήμερα να πάει μαζί με τον σύζυγό της μέχρι… το πεζοδρόμιο.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα πάνω στο ποδήλατο του γιου τους σχολίασε: «τον κατέβασα πεζοδρόμιο … εντωμεταξύ μεγάλωσε και του πέφτει μικρό».

Δες τη φωτογραφία:

Ο Αποστόλης Τότσικας πάνω στο ποδήλατο του γιου του!

Πηγή:tlife.gr