Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο που ο καιρός μας μπερδεύει.

Θέλουμε να είμαστε, όμως, κομψές σε κάθε εποχή και περίοδο της ζωής μας ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, αλλά και τα τυχόν κιλάκια που μπορεί να πήραμε.

Το στιλ είναι μια τέχνη που μαθαίνεται και το μόνο που χρειάζεται είναι εξάσκηση. Ξεκινάμε το μάθημα όπως κάθε Τρίτη με τις δικές σας ερωτήσεις. Αυτά που σας απασχολούν την νέα εβδομάδα.

Π.Γ. Πες μας κάποιο brand που έχει ωραία ρούχα και ποιοτικά (όχι ZARA) για να μην ξοδεύουμε μια περιουσία

Δύσκολα μπορεί ένα brand να καλύψει το εύρος του Zara, μόνο και μόνο από το γεγονός ότι ο ισπανικός κολοσσός έχει εκατοντάδες σχεδιαστές και πολλές σειρές ρούχων. Δεν μπορώ να σου προτείνω ένα αλλά μερικά που έχω τεστάρει και τα εμπιστεύομαι.

Κατά βάση πια προτιμώ τα Ελληνικά brands, πρώτα από όλα λόγω ποιότητας υφασμάτων και σχεδίων. Τα ComSi έχουν ρούχα για όλες τις ώρες και εξαιρετική εφαρμογή. Μπορείς να βρεις από πολύ οικονομικές επιλογές έως πιο τσιμπημένες αλλά όσο μεγαλώνω βλέπω ότι η ποιότητα και η τιμή πάνε μαζί. Για πιο contemporary ρούχα επιλέγω τις Arpyes που έχουν minimal γραμμές και αέρινα υφάσματα. Το καλοκαίρι τα flatforms τους είναι ιδανικά για γραφείο, έχουν το κατάλληλο ύψος για να σε αναδεικνύουν αλλά και να είναι σούπερ άνετα.

Αν ψάχνεις σε μικρά brands τιμές Zara είναι σχεδόν ακατόρθωτο! Προτίμησε λίγα και καλά ρούχα και δώσε σημασία στο ύφασμα, ειδικά για το καλοκαίρι.

Για πλεκτά (του χρόνου πάλι) προτιμώ τα Benetton, οι τιμές τους είναι εξαιρετικές και η ποιότητα τους πολύ καλή. Η φροντίδα ρου πλεκτού είναι σημαντική για να σου κρατήσει (πλύσιμο στο χέρι με απορρυπαντικό για πλεκτά και χλιαρό νερό).

Στα τζιν, μπορείς να δοκιμάσεις τους Salt & Pepper, τα Levi´s είναι πολύ αγαπημένα και ψάχνοντας θα βρεις χαμηλές τιμές. Άλλα brands που αγαπώ:Cocoa and Silk, Sezane, Sandro, Twist & Tango.

 

 Πηγή:bovary.gr