Βίντεο με το βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν έδωσαν οι αρχές (video)

Στην υπόθεση, της μικρής Μαντλίν, η οποία αγνοείται από τον Μάιο του 2007, όταν έκανε διακοπές στην Πορτογαλία, οι γερμανικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου για πρώτη φορά βλέπουμε τον βασικό ύποπτο, τον παιδόφιλο Κριστιάν Μπρίκνερ.

Στο πρώτο βίντεο με τον Κρίστιαν Μπρίκνερ που βλέπει το φως της δημοσιότητας, ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Μαντλίν φαίνεται να οδηγεί το βαν με το οποίο, η γερμανική αστυνομία πιστεύει, ότι απήγαγε το τρίχρονο κορίτσι.

Είναι γυρισμένο 5 εβδομάδες πριν την εξαφάνιση από ένα από τους συνεπιβαίνοντες στο βαν, το οποίο φαίνεται σε κακή κατάσταση με φθαρμένα καθίσματα και καλώδια να κρέμο

Ήρεμος και χαμογελαστός, φαίνεται να δείχνει στο χάρτη την Αλμέιρα της Ισπανίας, όπου θα άφηνε τους τρεις συμπατριώτες του.

Ο Μπρίκνερ εκτίει ποινή φυλάκισης στη Γερμανία για εμπόριο ναρκωτικών. Σύντομα θα πρέπει να αρχίσει εκτίει και την ποινή 7 χρόνων που του έχει επιβληθεί για το βιασμό 72χρονης στην Πορτογαλία το 2005, δύο χρόνια προτού εξαφανιστεί η μικρή Μαντλίν, για την οποία οι δικηγόροι του έχουν ασκήσει έφεση.

Την ίδια στιγμή οι γερμανικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για ενοχοποιητικά στοιχεία σε χωράφι του Μπρίκνερ στο Ανόβερο, το οποίο σύμφωνα με τους ντόπιους παραμένει αχρησιμοποίητο από την περίοδο της εξαφάνισης της Μαντλίν.

Επιμέλεια: Άγις Μενούτης

Πηγή: EΡΤ

 

www.ert.grΠηγή: ert.gr