Με αφορμή την έλευση του Σαββατοκύριακου, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος άφησαν για λίγο την καθημερινότητα τους στην πρωτεύουσα και ταξίδεψαν στην Κρήτη, προκειμένου να συναντήσουν τους αγαπημένους τους φίλους. Το γνωστό ζευγάρι μπορεί να πέρασε στο Ηράκλειο σχεδόν όλο το καλοκαίρι, όμως κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία φτιάχνει τις αποσκευές του και επισκέπτεται ξανά και ξανά και το αγαπημένο του μέρος. 

Μπορεί να βρισκόμαστε σχεδόν στα μέσα του Οκτώβρη, όμως ο καιρός θυμίζει καλοκαίρι και συνεπώς επιτρέπονται όλες οι καλοκαιρινές αποδράσεις. Έτσι, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος δεν έχασαν την ευκαιρία! Η ταλαντούχα ηθοποιός, ως λάτρης του Instagram, τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της, είτε την προσωπική, είτε την επαγγελματική.

Δεδομένου ότι οι δυο τους βρέθηκαν στο νησί, αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα τραπέζι στην αυλή τους σπιτιού τους για τους φίλους τους και όλοι μαζί να ψήσουν πίτσα στον ξυλόφουρνο περνώντας με τον πιο ευχάριστο τρόπο την ημέρα τους.

Δες φωτογραφίες:

Σαββατοκύριακο στην Κρήτη, λοιπόν, για το ζευγάρι!Πηγή:tlife.gr