Η μόδα έχει έναν μοναδικό τρόπο να ερμηνεύει την ζωή. Δίνει χαρακτήρα σε ό,τι αγγίζει.

Ενα κορίτσι που έχει αφήσει την μόδα να έχει τον πρώτο λόγο σε ό,τι κάνει, μάς δείχνει έναν διαφορετικό τρόπο να διακοσμήσουμε το σπίτι μας. Με αγαπημένα μας, fashionable αξεσουάρ.

Πάνω από 2.000.000 άνθρωποι ακολουθούν την Danielle Bernstein στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η σχεδιάστρια μόδας, style expert και fashion influencer, έχει δημιουργήσει ένα σπίτι-παράδεισο για κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα σε όλες τις εκφάνσεις.

Η 27χρονη Danielle ζει στη Νέα Υόρκη, σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα που παραδίδει μαθήματα διακόσμησης. Είμαστε βαθιά πεπεισμένες ότι αν η μόδα δεν σας αφήνει ασυγκίνητες, μπορείτε, αντλώντας έμπνευση από εκείνη, να μεταμορφώσετε το σπίτι σας.

Η Danielle, για παράδειγμα, διακόσμησε τον τοίχο της με καπέλα. Το διακοσμητικό αποτέλεσμα κίνησε το ενδιαφέρον μας.

Μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram (σσ. σε μία από αυτές, μάλιστα, κάνουμε περιήγηση στο σπίτι της μέσα από βίντεο) βλέπουμε όλα τα design items που έχει επιλέξει για κάθε γωνιά του σπιτιού της δημιουργώντας ένα μινιμαλιστικό αποτέλεσμα.

Γήινες αποχρώσεις, cozy ατμόσφαιρα με ζεστές υφές, έμπνευση από ατελιέ μόδας, φωτογραφίες στους τοίχους που κρύβουν μικρές ιστορίες, αντικείμενα από ταξίδια με συναισθηματική αξία, μια μεγάλη συλλογή παπουτσιών.

Δείτε φωτογραφίες! 

Καπέλα διακοσμούν τους τοίχους:

 Πηγή:bovary.gr